Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Borne, Hertme & Zenderen

Borne, het hart van Twente

In Twente liggen de mooiste steden en dorpen. Borne ligt centraal in Twente. Van landelijk gelegen plaatsen met een dorps karakter tot charmante, Twentse steden. In Twente is het hele jaar door van alles te zien en te doen. Breng een bezoek aan de historische steden en dorpen. Of spring op de fiets (of op een paard) en verken de natuur. Vul je garderobe aan in de hippe boetiekjes. En 's avonds lekker culinair genieten. Het kan allemaal in Twente! Meer informatie over Twente? www.visittwente.nl

Het Twentse landschap

Het Twentse landschap is adembenemend mooi. Van een uniek natuurgebied tot een uitgestrekt veengebied. Terug in de tijd; ooit wandelde hier de mammoet, de wolharige neushoorn en het laatste reuzenhert. Sterker nog, ooit was dit gebied zee, getuige de walvis- en haaientanden die af en toe nog gevonden worden. Nu is het unieke Twentse land een bonte verzameling van bijzondere landschapselementen. Zin in bos, heide, weide, beekjes en bronnen? Twente heeft het allemaal!

Tip je vrienden

facebook twitter