Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Borns 'Hart voor Horeca' bon

Initiatief Bornse ondernemers

Naar aanleiding van de sluiting van alle horeca in verband met het Covid19 virus, kwamen een groot aantal horecaondernemers afgelopen donderdag samen met Ruben Baartman (de dorpsmanager). Samen ontwikkelden zij het nieuwe initiatief: de Bornse 'Hart voor Horeca' bon.

De waardebonnen zijn geldig wanneer de restaurants weer opengaan en vertegenwoordigen een waarde van 50 euro, terwijl de aanschaf slecht €40,- is. Door ze nu aan te schaffen hebben ze een win-winsituatie gecreëerd: een geschenk voor jezelf of je buurman/tante of goede vriend, maar je steekt ook de lokale ondernemers een hart onder de riem.

De horecaondernemers die deelnemen aan de ‘Borns Hart voor Horeca’ bon zijn De Eetkamer, Kir, Las Carretas, Il Tartufo, Roast it, ’t Hertme’s Ambacht, ’t Pannekoekhuis Borne, Dorset, Jachtlust, Al Capone, De Prinsen, Royal Lebanon, De Steeg en Jasmin Garden.

Bestellen kan via hartvoorhoreca@bboborne.nl en door 40 euro over te maken naar NL11RABO0310951593 ten name van BBO Borne, onder vermelding van naam, adres en restaurant van voorkeur. Zodra de betaling & e-mail zijn ontvangen, krijgen ze de bon(nen) aangereikt.

Samen staan we sterk: laten we er met z'n allen voor zorgen dat de restaurants straks in betere tijden de deur gewoon weer open kunnen doen!