Doe-tips

Overheerlijk on-Nederlands

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 973 x bekeken

Misschien heb je hem al gespot op televisie: de nieuwste commercial van VisitOost. Twente heeft natuurlijk wel wat weg van de Bourgogne, dus is ons landgoed in de hoofdrol op Nederlandse televisie. En zeg nou zelf, je zou je toch bijna vergissen?

Bekijk de commercial
Bekijk video

Wij in Twente weten het al langer, maar het is hier prachtig. Rust, ruimte, groen, de rijke historie. Ons landschap ademt karakter. En het leuke is, omdat Borne geografisch gezien in het midden van Twente ligt is er zoveel op fiets- en wandelafstand te ontdekken dat je hier tijden kan verblijven. Met het routenetwerk van Twente is wandelen nog nooit zo eenvoudig geweest, maar voor de zekerheid heb ik even de wandeling vanaf Borne richting Delden voor jullie uitgezet. Vertrek vanaf de carpoolplaats (wandelkeuzepunt T10) richting Delden en loop richting Kasteel Twickel. Bekijk je liever de wandelroute in PDF? Dat kan hier!

Met de fiets kan je natuurlijk de bekende weg door het bos nemen, maar je kan ook hier gebruik maken van routenetwerk Twente. Start vanaf de TIP-locatie bij de carpoolplaats en volg deze toeristische route van 9 kilometer tot centrum Delden eens en kom langs bezienswaardigheden zoals de Noordmolen, Landgoed Twickel en Kasteel Twickel. De wandelroute downloaden in PDF kan via hier.

Overheerlijk on-Nederlands!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter