Eten & Drinken

Wees loyaal, haal af lokaal!

Geschreven door

Corine

Leestijd 5 minuten 2136 x bekeken

In deze moeilijke tijd voor horeca ondernemers is het heel fijn dat je ze makkelijk kan steunen. Bestel de lekkerste gerechten van jouw favoriete restaurant, zet de enige echte Restaurant Music playlist op Spotify aan, steek de kaarsjes aan, dek de tafel en geniet.

In Borne, Hertme & Zenderen zijn we gezegend met een heerlijk restaurant aanbod. Jammer genoeg moeten zij allemaal weer tijdelijk de deuren sluiten. Om ze wel te kunnen blijven steunen heb ik hieronder voor jullie alles op een rijtje gezet. Dek de tafel thuis extra mooi, schenk een passend wijntje in en haal je favoriete gerecht in huis. Wees loyaal, haal af lokaal!

Borne

Dorset Borne

Dorset heeft de Dorset Drive Thru weer geopend. Dat is de enige file waar je elke week weer met een grote glimlach in staat! Elke week is het een verrassing wat ze voor je bereiden. Volg ze op Facebook om te kijken wat het menu van het weekend is. Hmmmm, heb je ook al zo zin om te bestellen? Dat snappen wij! Plaats jouw bestelling via info@dorset.nl. Afhalen kan op vrijdag en zaterdag van 17:00 tot 18:30 uur en op zondag van 16:00 tot 18:00 uur.

Royal Lebanon

Libanees eten, dat kan gewoon thuis. Heb je zin in falafel? Gegrild Libanees brood? Misschien wel gevulde druivenbladeren met rijst en gehaktvlees? Dan ben je bij Royal Lebanon aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online of bel naar 074 750 1170. Afhalen kan van dinsdag tot en met zondag!

De Ster

Ook de toppers van De Ster moeten helaas de deuren voorlopig sluiten. Maarrrr, we hoeven het nog niet zonder hun sterwaardige lunch, zoetigheden of high-tea's te doen want deze zijn gelukkig gewoon te bestellen. Bestellingen boven de 25 euro bezorgen ze zelfs aan huis! Check hier het afhaalmenu! Bestellen kan voor 11:00 uur 's ochtends. Afhalen kan tussen 11:30 uur en 13:30 uur.

Grandcafe de Steeg

Tijdens corona hoef je het niet zonder je favoriete Steeg maaltijd doen, want op vrijdag, zaterdag én zondag koken ze voor jou speciaal hun afhaalmenu. Het afhaalmenu kun je zien op hun Facebookpagina. Bestellen kan door te bellen naar 074-2667953 tussen 17:00-20:00 uur.

Pannekoekhuis Borne

Hmmmm, zei iemand een pannekoek met spek & kaas? Of ga je liever voor een zoete pannekoek? Op donderdag tot en met zondag haal je jouw favoriete pannenkoek af tussen 16:30 en 19:30. Bestellen kan heel handig via hier!

Il Tartufo

Yes! Je kan gewoon iedere dag een lekker gerecht bestellen van de Italiaanse kaart van Il Tartufo. Pizza, lasagna, pasta's: de keuze is reuze. Bestel heel eenvoudig online jouw gerecht tussen 16:00 en 20:00 uur!

Las Carretas

Buenos Nachos! Wat een feest. Ook de keukenbridgade van Las Carretas blijft voor jullie allemaal staan te kokkerellen. Je kan de menukaart voor de afhaalservice hier checken. Bestellen doe je via 074-2667303 en afhalen kan je elke dag tussen 15:00-22:00 uur.

De Eetkamer

Lekker zeg! Met de afhaalservice van de Eetkamer haal je de Eetkamer gewoon bij jou in huis. Van woensdag tot en met zondag (van 17:00 tot 19:00 uur) is er meer dan genoeg keuze. Bekijk hier het menu. ! Bestel je op vrijdag tot en met zondag een voorgerecht? Dan komen ze het hoofdgerecht nabezorgen! Wat een leuke service! Indien mogelijk het liefst bestellen voor 17:00 uur. Je kan bellen naar 074-2670554.

KIR Diner x Bar

KIR Take Away komt ook met heerlijke opties. De enige echte KIR carpaccio is te bestellen, maar helemaal nieuw is de KIR Bento Box (een box gevuld met 4 gerechtjes naar keuze. Diverse KIR klassiekers in een kleinere variant. Leuk om te delen of gewoon om voor jezelf als maaltijd) en de KIR Finish It Yourself Box. Een KIR-ervaring bij jou in huis. Met een paar handelingen heb je een avondvullend 4 gangen diner gemaakt. Alle leuke opties van KIR bestel je eenvoudig via deze webshop. De Take Away is 7 dagen per week geopend van 16:00 tot 20:00 uur!

ROAST IT

Op woensdag tot en met zondag kan je genieten van Roast it TO GO! Ze komen met een extra dikke to-go kaart. Check hier de menukaart. Bestellen kan door te mailen naar afhaal@roast-it.nl of door te bellen naar 074-7370047.

Hertme

Hotel-Restaurant Jachtlust

Bij Jachtlust kun je dagelijks gerechten afhalen, of laten bezorgen in overleg. Ze hebben een lekkere nieuwe afhaal menukaart. Van 1 liter soep tot een lekkere beefburger. Bestel het bij Jachtlust door te bellen naar 074-2661665.

Zenderen

Al Capone

Zes dagen in de week (van dinsdag tot en met zondag) kan je bestellen bij Al Capone in Zenderen. De bestellijn is 's middags al vanaf 12:00 uur open. Kies voor een lekkere pizza, heerlijke pasta of ga voor een Italiaans vleesgerecht. De keuze is reuze. Bestellen kan door te bellen naar 074-8200269.

De Prinsen

De Prinsen gaat out of the box! Bestel op vrijdag tot en met zondag het out-of-the-box menu (elke week een ander thema) en ga aan de slag. Voor 95 procent zijn de producten al klaar, de laatste 5% doe jezelf in jouw eigen keuken. Een compleet 3-gangen menu. Uitleg zit erbij! App en bestel bij chef Erik via 0641348817 (15:00-17:00 uur) of klik hier.

Theehuis de Karmeliet

Nomnomnommm, zin in een lekkere hightea to go? Een goedgevulde salade of een lekker belegd broodje? Bekijk dan hier het lekkere menu van Theehuis de Karmeliet.

Meer afhaalopties

Uiteraard zijn er ook nog onze andere horeca gelegenheden waar je altijd al kan afhalen! Denk aan Vers&Frietje, Jasmin Garden, Bella Borne, Sushi Direct, De Koffiekaravaan, De Smaakhalte, Samio, Levi's, Toscane, Domino's & Shorty's.

Mis je er nog één? Stuur dan een e-mail naar info@visitborne.nl!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter