Verhalen uit Borne

Column Hart van Borne - 28/02/2022

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 463 x bekeken

Alaaf, alaaf, alaaaaaf! Met recht was het een afgelopen weekend een feestje. Carnaval, eindelijk dagen met 10 zonuren (hallo zon, waar was je al die tijd?) en bijna alle maatregelen rondom Covid-19 zijn van de baan. Het was weer als vanouds gezellig druk in het dorp en ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar bij mij begint het meteen te kriebelen: er komt een fantastische lente en zomer aan!

Ondanks het mooie weer kroop ik dit weekend toch achter de computer. Sinds 2020 maak ik namelijk als vrijwilliger deel uit van het Melbuul’n bestuur. Tot op heden geen pittige taak dus: het kon immers al 2 jaar niet doorgaan. Maar, de vooruitzichten zijn goed en bij de overdracht van de Marketing & Communicatie ontving ik een hele selectie beelden met onder andere een hossende menigte op het Dorsetplein, Borne Culinair, kidsevent en mensen genietend van een speciaal biertje. Kan aan mij liggen, maar het is een feestje om naar te kijken!

Deze week komt daarom de teaser online om even iedereen in Borne te herinneren hoe het ook alweer was: 5 dagen lang een bruisend Borne. Laten we met z’n allen dit jaar editie 2020, 2021 én 2022 maar in één keer heel goed vieren! Kortom, zet deze dagen maar vast in de agenda: 24 tot en met 28 augustus. Voor dat het eind augustus is duurt nog wel even, maar er gaat natuurlijk nog veel meer gebeuren! Houd daarom visitborne.nl/agenda en onze sociale media kanelen (Facebook & Instagram) goed in de gaten zodat je niets hoef te missen. Het filmpje check je hier!

5 dagen Bruisend Borne!
5 dagen Bruisend Borne!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Ik mag wekelijks een column schrijven voor Hart van Borne!

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter