Verhalen uit Borne

Juli & augustus starten de rondleidingen o.l.v. een gids door Oud Borne weer!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 496 x bekeken

Nieuws van het Gidsen Oud Borne front! Ze gaan binnenkort weer starten met de rondleidingen in Oud Borne. Twee keer per week kan je zo aansluiten, zonder je aan te melden!

Elke woensdag en zondag in juli en augsutus (met uitzondering van 24 & 28 augustus in verband met de Melbuul'ndagen) kan iedereen weer aansluiten bij de rondleiding door Oud Borne. Als je om 14:00 uur bij de fontein op het Dorsetplein bent, zal de gids je al opwachten. Aanmelden is niet nodig! De rondleiding duurt zo'n 1,5 uur! De gids laat je veel bijzonderheden van Oud Borne zien, vertelt verhalen en nog leukere anekdotes over de rijke historie van Borne. Daarnaast neem je een kijkje in het fraaie interieur van de kerken in Oud Borne. De kosten bedragen €5,00 per persoon en dat is inclusief koffie en thee.

Prachtige straatjes
Prachtige straatjes

Mocht je toch liever een op maat gemaakte rondleiding door Oud Borne doen, of op een andere dag, neem dan contact op met André Muller (074-2663082) en dan helpt hij je verder!

Bekijk hier alles over de Gidsen Oud Borne en al hun wandelingen!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Museum Bussemakerhuis presenteert B.L.A.U.W.

  Geschreven door Corine
 2. De favorieten van....

  De favorieten van Liesbeth!

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  'Canvassing the Making' - Lezing bij Museum Bussemakerhuis

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Deelnemers theater speurtocht lyrisch: een échte aanrader!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter