Verhalen uit Borne

Column Hart van Borne - 27-06-2022

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 530 x bekeken

Yes, we zijn genomineerd voor de Kern Creativity Award! Iets meer dan 2 maand geleden stuurde Ruben (onze vrolijke dorpsmanager van Borne) een e-mail door: we konden creatieve initiatieven insturen bij Kern.

Kern is het landelijke centrum waar vastgoedprofessionals, overheden en kennisinstellingen elkaar ontmoeten en waar dus o.a. beleggers huurders, gemeentes, ontwikkelaars, financiers en consultants samenkomen. Naast de jaarlijkse marketing awards, hebben ze sinds corona ook een nieuwe award: De Kern Creativity Award. Speciaal bedoeld voor creatieve en inspirerende voorbeelden waarmee een kern bij bezoekers, bewoners, consumenten en ondernemers blijvend onder de aandacht is gebracht. Nou, Slag om Borne, leek ons daar het perfecte voorbeeld van dus heb ik een paar uurtjes lopen zwoegen op het aanmeldingsformulier. Hoe vat je nou in een aantal woorden zo’n knettergekke avond met al z’n aspecten (van goede doelen tot fanatisme, van creativiteit tot pure chaos) samen?

Precies om 5 voor 12 ’s nachts (net voor de deadline) leverde ik het formulier in. Inclusief alle foto’s, video’s en persberichten. En yes, we zijn genomineerd! Een opsteker voor de organisatie, maar ook zeker voor Borne. We nemen het namelijk op tegen initiatieven uit Rotterdam, Deventer, Woerden en Assen: geen kleine jongens dus! Op 15 september, net voor Slag om Borne 2022 op 17 september, horen we of we hebben gewonnen of niet. Spannend! Duim je mee? Aanmelden voor de Slag om Borne kan nog tot en met 1 juli via www.slagomborne.nl!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Ik mag wekelijks een column schrijven voor Hart van Borne!

Meer verhalen uit Borne

  1. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    De leukste evenementen in Borne in de maand maart

    Geschreven door Corine
  4. Bruisend Borne

    Oproep voor creatievelingen uit Borne!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter