1. 0/8
    '

    Eten & Drinken

    Zin in een ijsje in Borne? 8 tips!

    Geschreven door

    Corine

    Mmmmmmm, met dit warme en tropische weer is een ijsje altijd een goed idee. Sorbet, softijs, slushpuppy of ambachtelijk schepijs, het is allemaal even lekker. En verfrissend! We hebben hier heel wat tips voor je op een rijtje gezet!

  2. 8/8

    8.

    Ijssalon de Harmonie

    Op een prachtig plekje aan de rand van Oud Borne zit Ijssalon de Harmonie. Loop dit karakteristieke pandje binnen en strijk vervolgens neer op dit gezellige kleurrijke terras . Genieten is niet moeilijk hier, kiezen wel! Naast schepijs en softijs hebben ze namelijk ook ijsmacarons én frozen yoghurt! Nomnomnom.

  3. 7/8

    7.

    Gelato Al Capone

    Bij Gelato Al Capone verkopen ze heerlijk italiaans ambachtelijke schepijs. En dat is nog niet alles, want ook voor een softijsje of sundae ben je hier aan het goede adres. Ideale tussenstop tijdens je fiets- en of wandeltocht, na je overheerlijke pizza of gewoon omdat het crimineel lekker is!

  4. 6/8

    6.

    IJs- en koffiehuuske

    De fleurige kussentjes op de bankjes voor het Ijs- en Koffiehuuske nodigen je van veraf uit om lekker een ijsje te komen eten. Er is keuze genoeg in lekker ambachtelijk schepijs, maar ook de softijsjes zijn hier heel goed! Ik had trouwens gissteren een gemengd vanille & chocolade softijsje, dikke tip!

  5. 5/8

    5.

    Blije Zuivel

    Eigengemaakt boerenijs uit het hart van Twente koop je bij de Blije Zuivel in Zenderen! Familie Bonthuis maakt het ijs van van melk van eigen koeien en staat klaar voor passanten: de Hebbrodweg is namelijk een populaire doorgangsroute van wandelaars & fietsers. Een verfrissende tussenstop is dus altijd welkom!

  6. 4/8

    4.

    Bakkerij van Otten

    Oef, zeg je in Borne ambachtelijk banketbakkersijs, dan zeg je Bakkerij van Otten! Bij deze locatie (ook een banketbakker/broodspecialist én lunchcafé) geniet je zomers van eigen gemaakt banketbakkersijs.

  7. 3/8

    3.

    Grand Café de Steeg

    Een dikke sorbet op het terras geeft je meteen vakantievibes! Heb je daar zin in? Plof dan neer op het terras van de Steeg en geniet van een ouderwetse Dame Blanche of bijvoorbeeld cookie caramel ijs!

  8. 2/8

    2.

    Vers en Frietje

    Bij de vitrine van Vers & Frietje is het zweten geblazen. Met lekkere traditonele maar ook unieke smaken in schepijs is het niet makkelijk om een keuze te maken! Hoeveel bolletjes neem je? 1, 2 of misschien wel 3? Eetsmakelij!

  9. 1/8

    1.

    Cafetaria 't Heukske

    In Borne zijn er bij heel veel cafetaria's lekkere softijsjes te verkrijgen, maar misschien wel de bekendste is Cafetaria 't Heukske! Met mega grote softijsjes voor een kleine prijs zie je hier met mooi weer dagelijks heel veel mensen in de buurt genieten van softijs.

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Borne

  1. Bruto Borns Geluk

    Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

    Geschreven door Corine
  2. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  3. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  4. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter