Winkelen

Kinderkleding shop je in Borne!

Geschreven door

Corine

Leestijd 5 minuten 788 x bekeken

Ben je op zoek naar de leukste & hipste winkels met kinderkleding? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan het centrum van Borne, want wij hebben hier keus uit leuke kinderwinkels. Voor elk budget!

Soms lijkt het wel alsof ze sneller groeien dan het licht: kinderen. Ze goed kleden is daarom soms een hele uitdaging, maar gelukkig kan je in Borne naar hartelust shoppen. We hebben hier geen grote ketens zoals ZARA en H&M, maar wel veel authenthieke Bornse ondernemers die met hun kinderkledingwinkels een groot publiek elk jaar naar het centrum van Borne weten te trekken.

Tip 1. Pien & Mats

Heel veel moeders (en vaders) in Twente kennen Pien & Mats. In een prachtig pand aan de Grotestraat kan je terecht voor baby & kinderkleding van bekende merken van maat 50 t/m 188. Je shopt hier populaire kindermerken zoals In Gold we Trust, Indian Blue Jeans, Your Wishes, Like Flo, Nik & Nik, Retour en nog veel meer. Bij Pien & Mats stel je de ideale outfit samen voor stoere jongens & hippe meiden! Volg ze op Facebook, Instagram & TikTok en blijf zo op de hoogte van de nieuwste trends.

Pien & Mats
Pien & Mats

Tip 2. Kids & Co

Al ruim 22(!) jaar kan je bij Kids & Co kidsboetiek terecht voor de leukste kleding voor kinderen & tieners. Ze hebben hier kindermode tot en met maar 182. Je ontdekt hier de leukste sportieve merken! Wat dacht je bijvoorbeeld van Black Bananas, Malelions, Airforce en Lyle & Scott? Of een schattig babypakje van Feetje? Vanaf maat 56 tot tieners van 16-18 jaar kan je hier leuke items vinden. De nieuwste trends op gebied van kindermode vliegen je hier om de oren! Kom gezellig binnen en kijk rustig rond want er dus voor ieder wat wils. Van betaalbaar tot de luxere merken: je zoon of dochter loopt sowieso weer blij naar buiten met mooie kleding!

Kids & Co
Kids & Co

Tip 3: Als nieuw kinderkleding

Soms blijf je bij kinderen aan het kopen, óf je koopt op de groei maar vergeet dan dat het in de kast ligt. Resultaat: vaak is heel veel kinderkleding nog bijna (of helemaal) als nieuw! Janneke, moeder van 2 jonge kinderen, besloot daarom een winkel te starten en daarom kan je dus sinds 2020 terecht bij Als Nieuw Kinderkleding. Je moet hier binnen vaak wel 2 keer kijken, want de kleding is soms niet van nieuw te onderscheiden! Naast het feit dat ze een ruim aanbod hebben (van maat 50 t/m 176, voor jongens & meisjes) is het ook mogelijk om de gedragen kinderen van je kleding hier in te leveren. Het moet natuurlijk wel voldoen aan de eisen, maar als dat zo is ontvang je meteen je geld en hoef je niet te wachten totdat het verkocht is. Ideaal toch?

Als Nieuw Kinderkleding in Borne
Als Nieuw Kinderkleding in Borne

Tip 4: Shoeby

Een deurtje naast Pien & Mats vindt je Shoeby. Voor een betaalbare prijs haal je hier de leukste kindermode! Helemaal volgens de laatste trends kan je hier terecht voor jongens & meisjes vanaf maat 92 t/m 176. Shoeby werkt ook regelmatig samen met bekende Nederlanders en lanceert populaire collecties (denk bijvoorbeeld aan de Nicolette van Dam collecties, speciaal voor moeder & dochter!). Met elke week nieuwe items, persoonlijk styling advies en hun motto 'here for you!' is het bijna onmogelijk om niet te slagen.

Shoeby in Borne
Shoeby in Borne

Tip 5: terStal

Bij terStal hebben ze kleding voor het hele gezin, dus mocht je graag betaalbaar willen shoppen voor je kinderen kan je ook hier goed terecht. Babykleding shop je al vanaf maat 50 (zulke knusse pakjes!) en voor jongens & meisjes t/m maat 176 kan je terecht voor de complete garderobe. Van ondermode tot sportkleding en van pyjama's tot aan spijkerbroeken: je kan hier écht alles vinden.

Tip 6: HEMA

HEMA is er ook voor de kleintjes! Shop hier tussen de liefste newborn pakjes & kleertjes (en als je er dan toch bent haal je natuurlijk ook eenvoudig de slaapzakjes, hydrofielluiers en andere baby benodigheden hier) of probeer maar eens te kiezen tussen alle leuke kindermode t/m maat 176.

Tip 7: Tuunte

Tuunte heeft hippe en trendy kleding voor jong en oud, en voor een betaalbare prijs! Voor de allerkleinsten (vanaf maat 50) hebben ze kleding van merken zoals Just Small en Bakkaboe. Voor de iets grotere meiden lopen de meiden weg in kleding van Persival en D-zine en jongens maken hier hun outfit compleet met merken zoals Unlocked en Ravagio. En als de kinderen dan zijn uitgeshopt kan mama of papa ook even rondkijken, want hier is dus gewoon aanbod voor het hele gezin!

Tip 8: Wibra

Ideaal voor je kleintje(s): het leuke aanbod van kinderkleding bij de Wibra! Voor een kleine prijs kan je hier terecht voor leuke collecties. In de maten 104 tot 170 vindt je een stoere kledingstukken voor jongens & meiden. Voor betaalbare & trendy mode voor kids moet je dus echt naar Nieuwe Kerkstraat 16 in Borne!

Als Nieuw Kinderkleding
Als Nieuw Kinderkleding

Pien & Mats
Pien & Mats

Voor de stoere jongens bij Kids & Co
Voor de stoere jongens bij Kids & Co

Nog meer winkels bezoeken in Borne? Klik dan hier voor het overzicht van andere leuke winkels!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

  1. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    De leukste evenementen in Borne in de maand maart

    Geschreven door Corine
  4. Bruisend Borne

    Oproep voor creatievelingen uit Borne!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter