Sprookjesconcert

Laat je muzikaal meevoeren door het sprookjesbos! Een concert voor de hele familie; kinderen, ouders, grootouders en iedereen die van muziek en sprookjes houdt.

Hou je van sprookjes en van mooie muziek? Dat komt goed uit, want op zondag 4 juni om 11.00 uur geeft het Stedelijk Orkest Borne o.l.v Jurgen Wentzel een sprookjesconcert in het Kulturhus in Borne. Leuk voor iedereen die van muziek, verhalen en dans houdt. Ook is het een leuk uitje voor kinderen met hun ouders en/of opa’s en oma’s. Een voorstelling voor jong en oud waarbij je ogen en oren niets tekort komen.

Het Stedelijk Orkest Borne zal je meenemen door een muzikaal sprookjesbos! Vertelster Margot Vermeulen zal verschillende sprookjes op eigen wijze vertellen )bijvoorbeeld ´Bremer Stadsmuzikanten´en DanceWorkx zal enkele sprookjes met dans uitbeelden ('Kleren van de keizer!').

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan je kaarten§

Vertelster Margot Vermeulen vertelt onder andere het sprookje van de “Bremer Stadsmuzikanten” en Danceworkx danst op de “Kleren van de Keizer”. Uiteraard staan er meer sprookjes op het programma. Wil je weten welke? Kom dan vooral luisteren en kijken!

Praktische informatie

  • Entree volwassenen: €8,00
  • Entree kinderen: €1,50
  • Tijd: 11.00 uur
Of bekijk de website www.kulturhusborne.nl/programmadetails/sprookjesconcert/

Wanneer

Prijzen

  • € 1,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 8,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter