Special Sunday - Koopzondag

Op 11 juni is het weer tijd voor een speciale koopzondag! Op Special Sunday geniet je van flitsende ferrari's, mooie oldtimers, en gewoon hele dikke auto's, maar ook van een Speciaal Bier Festival, wijnbar én te gekke optredens in het dorp. Kom jij winkelen op deze extra gezellige koopzondag?

Van het mooiste fiatje 500 van Nederland tot en met een blinkende maserati: op deze koopzondag kijk je je ogen uit bij de meer dan 25 verschillende auto's die de eigenaren graag showen voor het Bornse publiek.

Terwijl de deuren van de winkels open zijn in het centrum van Borne, geniet je op o.a. het Rheineplein van het Speciaal Bierfestival met 12 brouwerijen, een wijnbar, lekker eten van Twente Catering, Pep's food (pokébowls!), Pham Vu, een suikerspin, een skelterbaan (bij de Stephanuskerk), een achtbaan voor de jongsten (Dorsetplein) . Verdeeld over het dorp zijn er verschillende optredens van Spoenk, Double6 en Vinyl met Maikel Born! Verder kun je nog genieten van een lekker bakkie van De Koffiekaravaan.

Kom proosten met de speciaal-biertjes van de De Smokkelaar, Chaos, Gallivant, Burgunder, Rigter, Wentersch, De Snor, Othmar, De Olde Bandiek, Bierbrouwerij Borne en Stadbrouwerij Goor. De wijnen worden geschonken door slijterij De Barrique. Met je biertje of wijntje in de ene hand, heb je je andere hand natuurlijk nog vrij voor een hamburger van Twente Catering of een heerlijke Pokébowl van Pep’s Foodtruck. De Powerfactory en De TRP band maken met hun live muziek jouw gemoedstoestand helemaal af.

Voor de kids is er een gave skelterbaan voor de Stephanus kerk, een mini achtbaan op het Dorsetplein, Clown Funny, en suikerspinnen voor de lekkerbek! Verder kun je nog genieten van een lekker bakkie van De Koffiekaravaan en muziek van Double Six, Spoenk en Vinyl DJ Maikel Born.

Check de plattegrond voor de juiste locaties!

Foto zijn sfeerimpressie Special Sunday 2022 en Speciaal Bierfestival tijdens Melbuul'ndagen!

Wanneer

  • -

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter