Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Valentijnslezing Museum Bussemakerhuis

Ter gelegenheid van Valentijnsdag houdt Christian Nijhof in Museum Bussemakerhuis een interactieve try-out lezing met de toepasselijke titel ‘durf jij vanuit je hart te gaan leven?’. Christian schreef het boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart . Het is een interactieve lezing over zijn spirituele reis naar Thailand.

Hij komt vertellen over "uit je comfortzone gaan" en "stappen zetten die je nog niet eerder gezet hebt". Al met al een proces van overleven naar leven: de reis van hoofd naar hart.

De lezing zal ondersteund worden met prachtige sfeerbeelden en visuals. Bovendien speelt Christian live op een bijzonder instrument: de zg. "handpan".

In zijn boek heeft zijn zoektocht naar antwoorden gedetailleerd beschreven. Hoe hij in zijn eentje op reis is gegaan. Om aan de andere kant van de aardbol, back-packend door Azië,te leren om eindelijk alles los te laten. Om zichzelf onvoorwaardelijk te accepteren. Te leven vanuit het hart en te vertrouwen op zijn gevoel. De bijzondere mensen die hij tijdens zijn reis ontmoet hebben een boodschap: ’Je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!’.

Aanmelden via communicatie@museumbussemakerhuis.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

inclusief koffie of thee

Locatie

Museum Bussemakerhuis

Adres
Ennekerdijk 11, 7622ED Borne
Telefoon
074-2669636
E-mail
Website
www.bussemakerhuis.nl

Tip je vrienden

facebook twitter