Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Lezing: Help je kind een stap vooruit

Elke ouder wil graag op een ontspannen manier zijn kind naar school zien gaan. Maar wat als het leren moeizaam gaat of jouw kind niet direct aanwijsbaar gedrag vertoont, het plezier verdwijnt en gefrustreerd raakt? Kijk dan eens anders naar concentratieproblemen, dyslexie, moeite met rekenen, slordig handschrift of AD(H)D.

Tijdens deze lezing krijgen ouders, leerkrachten of geïnteresseerden nieuwe inzichten voor leer- of gedragsproblemen van kinderen. Maar ook inzicht in kinderen, die niet het ‘het maximale’ uit zichzelf halen. Daarnaast ontvang je praktische tips, die direct toe te passen zijn.

Lezing

Tijdens deze lezing vertelt Sabine over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach. Bijvoorbeeld hoe kinderen in relatief korte tijd, het nodige inzicht en zelfvertrouwen krijgen, doordat de leerstof tijdens een Counseling op een andere manier wordt aangeboden. Ook geeft zij een blijk op specifieke denk-, leerstijlen en op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig?

Voor ouders: kom naar deze lezing als

je kind moeite heeft met schoolse taken of dyslectisch is

je jouw kind meer zelfvertrouwen gunt

je verandering wilt in het ‘onhandige gedrag’ van jouw kind

je jouw kind beter wilt begrijpen en helpen

je een pro-actieve ouder bent, die weer een blij kind wil zien

Voor leerkrachten: kom naar deze lezing als

je nieuwsgierig bent in het moeizame leerproces van een leerling

je meer inzichten wilt in denkprocessen van kinderen (én ook volwassenen) je directe tips wilt bij druk gedrag of concentratieproblemen van leerlingen

Kindercoach Sabine Wolsink

Sabine Wolsink werkt sinds 2000 in het onderwijs, waarvan de laatste jaren met haar praktijk Stralende Sterren voornamelijk met kinderen die op verschillende fronten ‘vastlopen’ op school of in het dagelijks leven. “Het is geweldig om te zien dat de kinderen het zo mooi oppakken. En het prachtige is, ze gebruiken de technieken ook buiten school. Zij weten dat het klopt, je hoeft het ze alleen maar aan te reiken.” Sabine is uniek in haar lezingen die direct raken! Ze vertelt over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach en een over een andere kijk op leerstijlen en haar blik op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig?

Locatie: Podium Sterrenstof, kleine theater in Kulturhus Borne, boven de bibliotheek.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl

Tip je vrienden

facebook twitter