RW4you

RW4you (Ronny & Wendy 4 you) is een sfeerwinkel op het gebied van wonen, inrichting, trends en styling. Je kan hier terecht voor de meest uiteenlopende woonstijlen, maar je vindt er ook heerlijke basics!

Sinds 2019 zijn we in Borne een mooie woonwinkel rijker: RW4you! Wendy en Ronny, al actief vanaf 2014, hebben hun winkel gevuld met trendy woonaccessoires, interieur parfums, sierkussens, lampenkappen & lampenvoeten, droog- en zijdebloemen, metalen wanddecoratie en voertuigen en cadeauartikelen.

Hun assortiment is trendy, maar ook snel wisselend. Ze werken graag samen met verschillende leveranciers en kopen ook maar weinig aantallen in: zo heeft niet iedereen hetzelfde in huis staan! De unieke collectie wisselt iedere 2 weken, dus dit is zeker een winkel waarbij je niet moet vergeten dat je wat vaker moet binnenlopen! Één ding is zeker: zonder RW4you zien de huizen er in Borne en omgeving een stuk ongezelliger uit.

Eigenaren met passie

De altijd stralende Wendy zal je 9 van de 10 keer achter de balie zien staan. Haar man Ronny werkt voornamelijk op de achtergrond mee. Dat was niet altijd zo, want in 2014 begon RW4you als R&W Design. In de crisis raakte Ronny werkloos en begon met het maken van kleine meubels en houten accessoires zoals klokken en fotolijsten. Dit bleek al snel erg succesvol: familie en vrienden (en daar weer buren, kameraden en familieleden van!) kwamen aan met extra opdrachten. Het ontwerp van Wendy, het vakmanschap van Ronny: R&W Design was echt geboren. De verkoop ging verder op markten en fairs, maar op gegeven moment kreeg Ronny weer een baan en verkocht Wendy sneller dan dat Ronny kon maken. Atikelen er bij inkopen was de enige oplossing en ook dat liep weer als een tierelier. Van een vaste plek op de Boeskoolmarkt in Oldenzaal, naar een ruimte bij de Shop in Shop in Almelo. De ruimte werd, ondanks dat hij steeds groter werd, wel te klein. Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt: Wendy is gestopt met werken en is haar droom gaan volgen. Een winkel openen in Borne!

En wat staat het haar goed. Elke klant brengt een grote glimlach op haar gezicht. Of het nou een klant is die zelf oog heeft voor de juiste combinaties, of juist een klant die lang blijft twijfelen en wat meer advies nodig heeft: met haar ervaring als visual merchandiser, interieur stylist en etaleur en haar passie voor interieur heeft ze voor elke woonsituatie het passende advies. Dat ze tot slot een grote vaste klantenkring heeft, zegt al meer dan genoeg.

Samen met haar hond Shadow (soms aanwezig!) heet Wendy je graag van harte welkom op dit gezellige plekje in Borne!

Of bekijk de website www.rw4you.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter