Verloskundigepraktijk Natal

Verloskundigenpraktijk Natal vind je in hartje Borne! Een fijn centrum voor zwangerschapsbegeleiding. Je kan hier ook terecht voor pretecho's!

Verloskundigenpraktijk Natal bestaat als 16 jaar in deze vorm. Ooit waren het drie losse praktijken, de praktijk van oud-collega Truus Voortman, de praktijk van huidig collega Maureen Beijen en de praktijk van Sanne Boone-Jansen. Deze praktijk hebben ze samengevoegd en daaruit is Natal ontstaan. Sinds 1,5 jaar hebben ze ook Pretecho Kiek! Hier worden door Rita Struik met heel veel plezier de meest mooie pretecho plaatjes gemaakt.

Met veel liefde, kunde en passie verlenen ze de verloskundige zorg en willen ze een warm gevoel overbrengen naar de mensen. Dit zodat ze zich altijd welkom voelen, met de leuke dingen van de zwangerschap, maar soms ook met de moeilijkheden rondom een zwangerschap en bevalling. Het enthousiaste team wil er graag zorg voor dragen dat de mensen na de geboorte van de baby terug kunnen kijken op een bijzonder mooie en fijne tijd.

Hun specialiteit? Het begeleiden van de zwangerschap en de scheidslijn bewaken tussen de zorg bij de verloskundige of de eventuele zorg die nodig is bij de gynaecoloog. Ze zijn daarnaast allen bedreven in het coachen van hun cliënten om ze met de bevalling te begeleiden en ze in hun eigen kracht te laten staan. Daarnaast is Rita gespecialiseerd in het maken van de mooiste pret echo plaatjes.

Het warme team is goed op elkaar ingespeeld. Ze werken met 4 vaste verloskundigen. Maureen Beijen, Sanne Luurs, Barbara te Woerd en Sanne Jansen. Daarnaast hebben ze twee assistentes, Diane Raanhuis en Mirjam Ros, en natuurlijk pret echoscopiste Rita Struik!

Ook leuk: ze werken met een andere Bornse ondernemer samen! Heb je een echo gehad bij Natal? Dan krijg je 10 procent korting op je eerste babypakje bij Pien & Mats.

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Drempelvrij

Tip je vrienden

facebook twitter