Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Rest. & Partycentrum Lutke Hulscher

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

U wordt ontvangen in onze eeuwen oude Twentse boerenhoeve, oorspronkelijk uit 1353, waarna we u meenemen op onze comfortabele tochtvrije en verwarmde huifkarren, voor een onvergetelijke tocht langs Erven en Sagenroutes.

Of bent u bang voor heksen en witte wieven? Uw gastheer vertelt er niet alleen over, u maakt het zelf mee!

Maak kennis met Het Openluchttheater en Het Spookhuis in het pittoreske kerkdorpje Hertme. De familie Schabbink ontvangt u in hun originele boerenhoeve (ad. 1849) en onder genot van een echte Twentse kruidenbitter ervaart u het boerenleven van weleer.

Bel gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Puzzeltochten: U wordt naar Hertme gebracht met de huifkar, niet schrikken van de Witte Wieven! Daar krijg je een borrel van...In Hertme start je met de puzzeltocht, via opdrachten en een bezoekje aan museumboerderij 'Daggel' kom je al puzzelend een aardige heks tegen met heksensoep! Vervolgens bij terugkomst wordt er bij Lutke Hulscher voor de inwendige mens gezorgd.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 13:00 - 20:00
donderdag 13:00 - 20:00
vrijdag 13:00 - 20:00
zaterdag 13:00 - 20:00
zondag 13:00 - 20:00

Partycentrum iedere dag op reservering


voorzieningen

Keuken
  • Pannenkoek
Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Invalidenparkeerplaats

Tip je vrienden

facebook twitter