Verhalen uit Borne

Luister nu de tweede aflevering van Bruto Borns Geluk - dé Podcast!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 252 x bekeken

Inmiddels is de tweede podcastopname van Bruto Borns Geluk de Podcast een feit! Te gast waren Laura Reymer en Marijke Hofstra van Kulturhus in Borne. In deze aflevering vertellen ze o.a. over 't Mooi Weer Festival!

Naast alle ins en outs over 't Mooi Weer Festival, vertellen ze over het Kulturhus, het nieuwe theaterprogramma, hun geluksmomenten in Borne én hebben ze het over bordjesmaakdag. Wat dat precies is hoor je tijdens de 20 minuten lange podcast Bruto Borns Geluk!

Geluk moet je delen

Onder het mom van "geluk moet je delen', gaan we daarom in gesprek met liefhebbers van Borne! Dat kunnen (toeristische) ondernemers zijn, culturele instellingen, passievolle inwoners, noabers die graag de handen uit de mouwen steken, politiek, maar ook bezoekers, échte Borne fans en bijvoorbeeld evenementenorganisatoren. Met onze gasten gaan we vervolgens in gesprek! Waar kom jij nou écht graag in Borne? Waar wordt je gelukkig van in Borne? Of wie of wat was betrokken bij een echt geluksmoment? En welke tip wil je graag delen met het Bornse publiek? In deze podcast komen we erachter!

Meer over Bruto Twents Geluk

Wil je meer weten over het Bruto Twents Geluk, het Netto Geluk en de cijfers van andere gemeentes kijk dan op de website van Twenteboard.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Slag om Borne 2023 - Wat is er allemaal gebeurd?

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  (gratis) Workshop ‘Blauwe gedichten’, voor alle leeftijden!

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand oktober

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Dichtwedstrijd Borns Blauw

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter