VisitBorne

Notarishuis Borne

VisitBorne is de citymarketingorganisatie van Borne. Wij zorgen voor het versterken van het merk Borne door herkenbare, eenduidige communicatie en promotie. De focus ligt hierbij op het aantrekken van meer bezoekers, toeristen & bewoners richting Borne, Hertme & Zenderen zodat zij langer in het dorp verblijven en daardoor meer zullen besteden. Wij zijn er om te informeren, te inspireren en te overtuigen om het leukste dorp van Overijssel te komen bezoeken.

Nieuwe vorm

Sinds maart 2020 treedt Stichting Beleef Boeiend Borne naar buiten onder de naam van 'Visit Borne'. Voorheen VVV Borne. Corine Hofstra, aangenomen als toerismemanager & citymarketeer gaat samen met alle (toeristische) ondernemers laten zien hoe mooi Borne is. Het is nu tijd voor jou om de verborgen parel van Twente te ontdekken!

Ben je een (toeristische) ondernemer in de omgeving van Borne en zou je graag in contact komen? Stuur dan een e-mail naar info@visitborne.nl en dan helpen we je graag verder.

Twente Marketing

Twente Marketing is de marketingorganisatie van Twente. Zij investeert, als organisatie zonder winstoogmerk, middels regiomarketing in de aantrekkelijkheid van Twente om te zorgen voor een duurzame impuls van de regionale economie. Twente Marketing en Visit Borne werken nauw samen. Voor meer informatie over het mooie Twente en alle bijbehorende dorpen, klik hier!