Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Duo-fiets te huur in Borne

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Samen er gezellig op uit!

In Borne hebt u de unieke mogelijkheid om samen op de fiets te stappen. Fietsen is voor velen een fijne bezigheid. Bewegen in een prachtige omgeving, samen met anderen. 'Duo-fiets Borne' maakt het mogelijk, ook voor mensen die niet (meer)zelfstandig kunnen fietsen. Samen er op uit met een familielid, vriend(in) of buur. Ook zijn er vrijwilligers beschikbaar om samen met u op pad te gaan.

De fiets is per dagdeel te huur; kosten: € 5,-

Reserveren en gebruikersvoorwaarden

  • De duo-fiets kunt u reserveren bij de receptie van Wijkracht 088 - 945 5722
  • U kunt de duo-fiets huren voor een dag of dagdeel
  • U kunt de reservering zonder meer intrekken bij slecht weer of andere redenen, geef dit wel zo spoedig mogelijk door.
  • Opstapplaats is aan de Pasteurstraat in Borne: normaal helpt een vrijwilliger u de eerste keer op pad met een korte uitleg over de fiets: dit proberen we nu telefonisch te doen en de fiets zal voor u worden klaargezet.
  • Het is ook nu niet toegestaan de duo-fiets te vervoeren in bv. bus of aanhanger.
  • Na gebruik brengt u de fiets terug in de stalling en de sleutels en handleiding weer retour bij het sleuteladres
  • Voor eventuele pech onder weg is er een 24-uurs servicedienst bereikbaar.
  • De fiets is WA-verzekerd.

Voor noodgevallen blijft de pech-onderweg service beschikbaar We helpen u op weg door het geven van goede informatie welke u nodig heeft om prettig op stap te kunnen gaan. Helaas kunnen er nu, in verband met corona, geen vrijwilligers met u mee gaan om te fietsen.

Tip je vrienden

facebook twitter