Verhalen uit Borne

Even voorstellen!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 444 x bekeken

Misschien had je al door dat er weer leven in de brouwerij is gekomen. Misschien ook niet. Nou ja: altijd goed om je even voor te stellen. En helemaal corona-proof steek ik dus nu mijn digitale hand naar je uit: Ik ben Corine.

Toerismemanager, Onthaastingsspecialist, Citymarketeer, wandelend VVV kantoor: je zou mij van alles kunnen noemen! Feit is dat ik als doel heb om toerist én inwoner te laten zien hoe mooi Borne is en daarmee jullie te overtuigen dat wij de mooiste gemeente van Nederland zijn. Van verrassende ondernemers tot de mooiste plekjes van ons buitengebied: ik neem jullie mee op reis door ons dorp. Ook al woon ik 29 jaar in Borne: de afgelopen paar weken heb ik zelfs dingen ontdekt die ik tot op heden niet kende.

O ja, misschien vindt je het leuk om wat achtergrond informatie te lezen: ik ben dus 29 jaar (over 2 weken 30!), heb een master in Marketing Communication, soms word ik nog herkend van mijn Albert Heijn caissière tijd (7 jaar lang!), ben actief bij CJV Borne en heb 6 jaar lang een eigen zaak gehad (Jouw Marktkraam in Enschede). Helemaal vanaf 0 begonnen en twee maanden geleden verkocht! Ik had erg veel zin in een nieuwe uitdaging en zodoende ben ik hier beland. Verder ben ik gek op speciaal bier, pubquizzen & lach ik heel vaak en heel hard. Mocht je meer willen weten: spreek me dan aan, stuur mij een berichtje op Facebook of Instagram (mag ook gewoon op de kanalen van Visit Borne) of mail naar info@visitborne.nl. Ik ben gek op leuke tips, weetjes en ben heel nieuwsgierig naar al het moois wat Borne, Hertme & Zenderen te bieden hebben.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! En ben vanaf maart 2020 het wandelende VVV-kantoor van Borne.

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 15/11/21

  Geschreven door Corine
 2. De Rode Draad

  Op pad met Gidsen Oud Borne!

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 1/11/21

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 25/10/21

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter