Leestips!

Mooi da'j d'r bint!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 689 x bekeken

'Plek zat in Twente, houd wel 1,5 meter afstand.' Of ' 't löp wa los, als je maar 1,5 afstand houdt.' Naast de Bornse hartjes op de grond, zie je nu ook Twentse teksten terug op ramen en de grond. Met de stickers willen we het winkelend publiek attenderen dat de 1,5 maatregel nog steeds van kracht is.

Promoteam Borne (Ruben & Corine) is opnieuw de straat opgegaan! Naast het spuiten van de hartjes op de grond, hebben we nu ook vloer- en raamstickers aangebracht die ontwikkeld zijn door Twente Marketing in samenwerking met Artica.

Het idee erachter is dat de stickers met daarop teksten zoals ‘Plek zat in Twente’ en ‘Mooi da’j d’r bint! Houd wel 1,5 meter afstand’ het winkelend publiek moet attenderen op de maatregel die nog steeds geldt vanuit de overheid. Het valt op dat steeds meer mensen de regel van 1,5 meter afstand nog wel eens vergeten, vandaar dat wij in Borne op zoek zijn gegaan naar een oplossing. We willen alle bezoekers actief blijven herinneren dat we op gepaste afstand van elkaar moeten blijven.

'T löp wa los
'T löp wa los

De stickers met, de ons welbekende, Twentse mentaliteit helpen de corona-realiteit wat te verTwentsen. En dat is geen slecht idee, want zoals te lezen staat Twente een drukke zomer te wachten. De vakantieganger kiest massaal voor regio Twente, en wij begrijpen wel waarom toch?!;) Rust, ruimte en veiligheid in combinatie met lage coronacijfers maken van Twente een heuse vakantiebestemming magneet.

Ondanks dat de stickers eigenlijk zijn ontwikkeld voor Twentse ondernemers, vinden wij het leuk dat we als eerste gemeente in Twente ze ook gebruiken. Door ze door het hele dorp op te plakken herinneren we de mensen er steeds opnieuw aan. De kracht van herhaling.

Borne is er klaar voor om alle inwoners, dagjesmensen & toeristen met open armen te ontvangen! Wel op 1,5 meter gepaste afstand natuurlijk ;).

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! En ben vanaf maart 2020 het wandelende VVV-kantoor van Borne.

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 15/11/21

  Geschreven door Corine
 2. De Rode Draad

  Op pad met Gidsen Oud Borne!

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 1/11/21

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 25/10/21

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter