Leestips!

De Rode Draad

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 1577 x bekeken

In Borne willen we dat textiel als een rode draad door onze gemeente loopt. In de nieuwe visie willen we ons cultuurprofiel nog beter laten zien! Onze geschiedenis als bakermat van de textiel tot modegemeente van nu: Borne is onlosmakelijk verbonden met textiel. In aanloop naar het Twents Textiel Festival is daarom het Borns Textiel Collectief opgericht.

Foto: © Annina Romita , Tubantia, 01-08-2020.

Afgelopen zaterdag stond het groot in Tubantia: Liesbeth Hassink (Directeur Museum Bussemakerhuis), Laura Reymer (Programmeur Kulturhus) en ik (Corine, toerismemanager) leiden het project 'De Rode Draad'. Samen met alle culturele instellingen in Borne, creatieve instanties, verenigingen, ondernemers én inwoners willen we Borne op de kaart zetten. Iedereen kent Ootmarsum als kunststadje, Glasrijk Tubbergen, Heerlijke Hanzestad Kampen. Borne bleef tot op heden wat bescheiden, maar dat hoeft niet langer. We zijn trots op de rijke historie van Borne! Vandaag de dag is het thema textiel alsnog onlosmakelijk verbonden met Borne. Nergens in onze omgeving zie je zoveel kwalitatieve vierkante meters mode aanbod als hier in Borne.

Lees de rest van het artikel in de Tubantia hier!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

  1. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    De leukste evenementen in Borne in de maand maart

    Geschreven door Corine
  4. Bruisend Borne

    Oproep voor creatievelingen uit Borne!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter