Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Stem van Borne

Inwoner aan het woord: Ivar

Geschreven door

Koen

Leestijd 1 minuten 286 x bekeken

'Ik besloot eigenwijs te zijn en mijn concept verder uit te werken. Ik had weer een nieuw en geheel eigen doel in mijn leven! Al mijn tijd, geld en energie begin in Borne Beweegt te gaan zitten. '

Ik spreek met Ivar Hoekema, maar misschien is Imposante Ivar wel een betere benaming voor het bonk spier dat bij mij aan tafel zit. Inmiddels is het bedrijf van Ivar niet meer weg te denken in Borne en timmert hij goed aan de weg. Hij brengt heel Borne in beweging: van jong tot oud, topfit tot zwaar overgewicht, van beginners tot gevorderden. Ivar let met name op zijn 3 pijlers: resultaat, plezier en gezondheid. Borne Beweegt is niet zomaar ontstaan, eerst wist Hoekema niet zo goed welke kant hij op wou.

De gesprekken met mijn moeder en vriendin maalden door mijn hoofd en ik merkte dat er twijfel begon te ontstaan over mijn keuze voor het KCT. Om 23.30 uur die avond stapte ik uit mijn bed en liep ik naar het kantoor van de officier van dienst met de mededeling dat ik zou stoppen met de opleiding. Hij probeerde me nog over te halen maar dit was tevergeefs.

Benieuwd naar hoe Ivar van Korps Commandotroepen naar Borne Beweegt ging? Lees hier meer over Imposante Ivar!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Koen

Door de Stem van Borne lees je de meest bijzondere verhalen van alledaagse mensen uit Borne.

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Moederdagtips

  Geschreven door Corine
 2. De Rode Draad

  Een Rode Draad likeurtje!

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  Koningsdag 2021!

  Geschreven door Corine
 4. De Rode Draad

  Yes, de eerste panelen hangen in het centrum van Borne!

  Geschreven door Borns Textiel Collectief

Tip je vrienden

facebook twitter