Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Doe-tips

Overheerlijk on-Nederlands

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 419 x bekeken

Misschien heb je hem al gespot op televisie: de nieuwste commercial van VisitOost. Twente heeft natuurlijk wel wat weg van de Bourgogne, dus is ons landgoed in de hoofdrol op Nederlandse televisie. En zeg nou zelf, je zou je toch bijna vergissen?

Bekijk de commercial
Bekijk video

Wij in Twente weten het al langer, maar het is hier prachtig. Rust, ruimte, groen, de rijke historie. Ons landschap ademt karakter. En het leuke is, omdat Borne geografisch gezien in het midden van Twente ligt is er zoveel op fiets- en wandelafstand te ontdekken dat je hier tijden kan verblijven. Met het routenetwerk van Twente is wandelen nog nooit zo eenvoudig geweest, maar voor de zekerheid heb ik even de wandeling vanaf Borne richting Delden voor jullie uitgezet. Vertrek vanaf de carpoolplaats (wandelkeuzepunt T10) richting Delden en loop richting Kasteel Twickel. Bekijk je liever de wandelroute in PDF? Dat kan hier!

Met de fiets kan je natuurlijk de bekende weg door het bos nemen, maar je kan ook hier gebruik maken van routenetwerk Twente. Start vanaf de TIP-locatie bij de carpoolplaats en volg deze toeristische route van 9 kilometer tot centrum Delden eens en kom langs bezienswaardigheden zoals de Noordmolen, Landgoed Twickel en Kasteel Twickel. De wandelroute downloaden in PDF kan via hier.

Overheerlijk on-Nederlands!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! En ben vanaf maart 2020 het wandelende VVV-kantoor van Borne.

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Wandelnetwerk Twente

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Rondje Borne

  Geschreven door Corine
 3. Eten & Drinken

  Wees loyaal, haal af lokaal - Journaal!

  Geschreven door Corine
 4. Eten & Drinken

  Wees loyaal, haal af lokaal!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter