Leestips!

Valentijn Vieren

Geschreven door

Corine

Leestijd 3 minuten 931 x bekeken

Ja, je zou het bijna vergeten met al dat geklets over corona en afstand houden: Valentijn! Als er een dag is waar we even geen 1,5 meter afstand hoeven te houden, is het 14 februari wel. Wat is er allemaal mogelijk zo in 2021? Ik heb het even voor jullie op een rijtje gezet!

Je bent hier terechtgekomen op een oud artikel over Valentijn in Borne! Lees ons nieuwste artikel hierover via deze link.

Ik heb wel even zin in een romantische komedie. Even wat luchtigs, de liefde vieren, lekker knus samenzijn. Gelukkig zijn er oneindig veel mogelijkheden en moeten we dit jaar gewoon even creatief zijn. Houdt de boel ook wel weer spannend toch?

Romantische omgeving

Even weg uit je eigen huis is gezien deze thuiswerktijd sowieso al een verademing: maak er dan ook meteen een romantisch feestje van! Boek bijvoorbeeld een fijne kamer bij Jachtlust of plof samen neer in één van onze andere accommodaties. Op slechts een paar minuten fiets- of wandelafstand van je accommodatie, kan je al ronddwalen in onze natuur. Vergeet de tijd, loop lekker warm arm in arm (zeg dat maar eens 10 keer heel snel achter elkaar) en geniet van de rust. Wat je zoal tegenkomt? Vogels, zwanen, loslopende verliefde koppels en misschien wel een ree als je geluk hebt. Hebben we meteen de eerste gratis activiteit te pakken: wandelen of fietsen! En gratis is voor ons als Nederlanders altijd goed natuurlijk.

Struin samen door Hertme & Zenderen
Struin samen door Hertme & Zenderen

Wat je nog meer kan doen? Koop een fles liefdesbubbels bij de Barrique of de Mitra, zet op de achtergrond de mierzoete Spotify lijst 'Love Songs & Chill' aan en laat een lekker (Valentijns)menu bij je thuis bezorgen.

Ondernemend Borne

Maak je Valentijn bijvoorbeeld blij met een Private Chef! Dorset kan het voor je regelen. Ze zorgen voor alles: boodschappen, tafelaankleding, een lekker diner, bijpassende wijnen en als klap op de vuurpijl: de afwas gaat met hun mee naar huis. Of laat de goedlachse bezorger van De Eetkamer het hoofd- en nagerecht brengen, nadat jij het voorgerecht (Carpaccio van Ossenhaas en een tonijntartaar) eerst hebt opgehaald. Check hier het hele menu. Maar dit is natuurlijk nog lang niet alles: Afhalen & Bezorgen opties>. De keuze is reuze!

Goed: het avondeten is dus snel geregeld, maar 's ochtends knort de maag natuurlijk ook gewoon. Wat dacht je van een lekkere hightea to go van Theehuis de Karmeliet? En mochten jullie nou chocoladeliefhebbers zijn is zo'n goed gevuld Valentijns chocoladehart gevuld of een ambachtelijke ijstaart met frambozen en witte chocolade ook echt geen straf. Trouwens, over chocolade gesproken: verras jouw Valentijn met een persoonlijk chocolade cadeau van ZEUT! Mail een mooie foto en een lieve tekst naar Linda@zeut.nl en zij zorgt dat het voor je klaarligt.

All you need is Love. Food. And zo min mogelijk afwas.

Ambachtelijke Ijstaart van Theehuis de Karmeliet
Ambachtelijke Ijstaart van Theehuis de Karmeliet

Een bon voor een beautybehandeling, een cadeaukaart van zijn of haar favoriete lokale Bornse ondernemer op gebied van kleding of wonen, een fotoboek laten ontwikkelen met selfies van jullie samen, een waardebon kopen voor een whisky- of wijnproeverij later dit jaar(yes, dry january is voorbij!): er zijn genoeg opties om elkaar te verrassen met Valentijn.

Veel plezier met je geliefde. Je partner. Je beste vriend(in). Je moeder. Of je tinderdate! #verspreidliefde #BorneKlopt #geheimproject

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter