Doe-tips

Ga op avontuur de komende zondagen!

Geschreven door

Corine

Leestijd 3 minuten 313 x bekeken

De Beleverij presenteert i.s.m. Siem & Chris: Rood Kopje & de Wolf. Dé Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht! Zo'n lange titel voor een tocht beloofd wat: lees snel verder!

De speurbelevenis

Siem en Chris vinden er niks meer aan. Thuis zitten. Daarom hebben ze voor hun familie een spannende, nooit eerder vertoonde super speurtocht bedacht! Maar wat zo eenvoudig leek, een speurroute uitzetten, is buiten hun schuld veranderd in een rampzalige tocht met een mysterieuze vermissing op de koop toe. Siem is namelijk spoorloos. Chris, die de bijnaam ‘Wolf’ heeft, staat er nu dus alleen voor. Maar geloof ons, om Siem te vinden en het mysterie op te lossen heeft hij hulp nodig. Van echte, onverschrokken speurneuzen. Zoals jullie.

Rood Kopje & de Wolf
Rood Kopje & de Wolf

Een heerlijke gezinsactiviteit!

Tijdens deze ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ ga je met het gezin op pad. De tocht is met name bedoeld voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het spannende avontuur speelt zich af in de natuur rondom Hertme. Samen met Chris gaan de deelnemers speuren naar Siem. Daarnaast moet natuurlijk de route worden gevonden en wordt er volop gepuzzeld. Sportieve actie en een ‘Gevonden Voorwerpen Bingo’ maken het uitstapje een complete belevenis.

Dit is wat je krijgt

Op jullie pad ontmoeten jullie een heleboel interessante mensen, zoals de boswachter, de moeder van Siem en de pastoor. Die kunnen jullie wellicht helpen met de zoektocht. Daarnaast is er veel lekkers ‘to-go’, zoals een pannenkoek, snoep en wat te drinken. Ook kun je gratis parkeren in Hertme. Nog even in vogelvlucht wat je krijgt: gratis parkeren | drinken | pannenkoek | wat te snoepen | alle spelmaterialen | theater onderweg | cadeautje aan het einde | én pleziergarantie van De Beleverij.

Coronabestendig

Deelnemende gezinnen ontvangen na reservering een starttijd. Zo kunnen we voorkomen dat er onverhoopt groepsvorming en daarmee ook besmettingsgevaar ontstaat. Deelnemende gezinnen moeten zich ook houden aan de instructies (protocol) die zij vooraf ontvangen van de organisatie. Inmiddels is iedereen met de meeste Covid19 regels wel bekend natuurlijk.

Data en verplichte reserveringen

Er zijn vijf dagen waarop de ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ wordt georganiseerd, namelijk op: zondag 4 | 11 | 18 | 25 april | 2 mei. Starttijden liggen tussen 10.00 – 14.00 uur. De tocht duurt circa twee uur en vindt plaats rondom Hertme. Reserveren is verplicht en kan via hier! Deelname kost slechts EUR 29,95 voor het hele gezin.

Nog een lekker aanbod

Na afloop kun je het ludieke 'super-bio-pannenkoekpakket' voor 4 tot 6 personen meenemen à EUR 14,95. Samengesteld met het recept van de moeder van Chris en Siem. Zo kun je na afloop thuis aan tafel nog even lekker nagenieten met elkaar. Dat wordt een fijne zondag! Let op: als je het pakket vooraf bestelt, krijg je nog EUR 2,00 extra korting!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! En ben vanaf maart 2020 het wandelende VVV-kantoor van Borne.

Meer verhalen uit Borne

 1. De Rode Draad

  De Rode Draad route is te wandelen

  Geschreven door Corine
 2. De Rode Draad

  Tentoonstelling KEURSLIJF - Lijfgoed, Lingerie en Luxe in Museum Bussemakerhuis

  Geschreven door Borns Textiel Collectief
 3. Twentse spaghettirellen van 1961 komen tot leven in reizende 'Spaghettiwestern'

 4. Doe-tips

  Gidsengroep weer van start

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter