De Rode Draad

Een Rode Draad likeurtje!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 644 x bekeken

'Ze zijn binnen!' appt Thom en op de foto staan hele leuke enige échte Rode Draad likeurtjes op een rij. Speciaal ontworpen door Slijterij Barrique in kader van Textiel Festival Twente!

De Rode Draad: je ziet hem steeds vaker voorbij komen in Borne. En dat is ook helemaal de bedoeling! In kader van Textiel Festival Twente hebben we als Borne immers besloten om het Borns Textiel Collectief op te richten. Allerlei initiatieven (check ze hier!) zijn inmiddels gestart. De community art groep is al druk bezig met het maken van textiele bloemen, in de etalages kan je de fotopanelen van de Heemkunde vereniging bekijken en het dorp kleurt steeds meer rood.

Thom van de Barrique zag het voorbijkomen en besloot aan de slag te gaan. Wat informatie over en weer (en vast ook veel proefsessies) mag het resultaat er wezen. Een lekker likeurtje, speciaal gemaakt voor Textiel Festival Twente & De Rode Draad! Ik zit ondertussen al even te nippen en hij smaakt écht goed. Of zoals de Barrique zegt: Ver(d)raderlijk lekker!

Vanaf heden te koop bij de Barrique in Borne voor €7,99!

Thom bij de Barrique
Thom bij de Barrique

Meer verhalen uit Borne

 1. De Rode Draad

  De Rode Draad route is te wandelen

  Geschreven door Corine
 2. De Rode Draad

  Tentoonstelling KEURSLIJF - Lijfgoed, Lingerie en Luxe in Museum Bussemakerhuis

  Geschreven door Borns Textiel Collectief
 3. Twentse spaghettirellen van 1961 komen tot leven in reizende 'Spaghettiwestern'

 4. Doe-tips

  Gidsengroep weer van start

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter