De Rode Draad

Een Rode Draad likeurtje!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 1472 x bekeken

'Ze zijn binnen!' appt Thom en op de foto staan hele leuke enige échte Rode Draad likeurtjes op een rij. Speciaal ontworpen door Slijterij Barrique in kader van Textiel Festival Twente!

De Rode Draad: je ziet hem steeds vaker voorbij komen in Borne. En dat is ook helemaal de bedoeling! In kader van Textiel Festival Twente hebben we als Borne immers besloten om het Borns Textiel Collectief op te richten. Allerlei initiatieven (check ze hier!) zijn inmiddels gestart. De community art groep is al druk bezig met het maken van textiele bloemen, in de etalages kan je de fotopanelen van de Heemkunde vereniging bekijken en het dorp kleurt steeds meer rood.

Thom van de Barrique zag het voorbijkomen en besloot aan de slag te gaan. Wat informatie over en weer (en vast ook veel proefsessies) mag het resultaat er wezen. Een lekker likeurtje, speciaal gemaakt voor Textiel Festival Twente & De Rode Draad! Ik zit ondertussen al even te nippen en hij smaakt écht goed. Of zoals de Barrique zegt: Ver(d)raderlijk lekker!

Vanaf heden te koop bij de Barrique in Borne voor €7,99!

Thom bij de Barrique
Thom bij de Barrique

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

  1. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    De leukste evenementen in Borne in de maand maart

    Geschreven door Corine
  4. Bruisend Borne

    Oproep voor creatievelingen uit Borne!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter