1. 0/9
    '

    Verhalen uit Borne

    Moederdagtips

    Geschreven door

    Corine

    Zondag 9 mei is het weer zover: Moederdag! Dé dag dat we onze moeder (oma, buurvrouw, stiefmoeder, vriendin, peetmoeder, bonusmoeder, overgrootmoeder) in het zonnetje zetten. Ik heb een paar leuke en lekkere tips voor je verzameld! Scoor een leuk cadeau, ga met je moeder op toer door Twente en zorg voor lekker eten. Echte liefde gaat door de maag!

  2. 9/9

    9.

    High tea?

    Een goede tip: verras jouw moeder met een eigengemaakte high tea! Haal lekkere bakmixen bij Tante Rie, verstop je zelf in de keuken, schort om en bakken maar! Om het helemaal af te maken: zo'n high tea presenteert nog leuker op een mooi servies. Een paar items van Blond Amsterdam of Bunzlau (allebei te koop bij Tante Rie) geven de tafel net iets extra's! Geen zin om te lang in de keuken te staan? Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de high tea van Theehuis de Karmeliet & De Ster ook heel lekker zijn! Bestel deze dan wel snel, want voor je het weet ben je te laat.

  3. 8/9

    8.

    Zeg het met chocola!

    Een gouden hart voor mama van Zeut! Ziet er lekker uit hé? Ze zijn alvast te bestellen via ZEUT, maar vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei staat Linda met haar chocolade op het Dorsetplein bij LeurinK mode. Heerlijke ambachtelijke slagroomtruffels, chocoladeharten.. meer dan genoeg keuze in chocolade om jouw moeder mee te verrassen!

  4. 7/9

    7.

    Een hartig hapje

    Na het moederdagontbijt, de moederdagbrunch of de moederdaglunch, is het natuurlijk tijd voor de moederdagborrel! Laat moeders achteroverleunen en maak zelf een kaasplankje voor haar klaar. Nootjes erbij, bijpassend wijntje of speciaal biertje: wedden dat ze zal genieten? Óf, en dit is ook geen slecht idee: verwen haar met een leuk moederdagcadeaupakket! De mannen & vrouwen van De Zuivelhoeve en Boomkamp Kaasspecialist staan graag voor je klaar!

  5. 6/9

    6.

    De Eetkamer bij jullie thuis

    De Eetkamer helpt je graag om moeders én oma's even goed in het zonnetje te zetten! Ze verzorgen een compleet diner om lekker thuis op te eten. Je spreekt een tijdstip met ze af om de voorgerechten te komen halen. De hoofdgerechten komen ze daarna vers uit de pan bij jullie thuis brengen! Hmmmm, dat laten bezorgen scheelt ook weer afwas. In verband met hun capaciteit adviseren ze je wel tijdig te reserveren!

  6. 5/9

    5.

    Ach, dat had je nou niet hoeven doen..

    Bloemen, gezellige plantjes, een vers veldboeket: hier wordt sowieso elke moeder & oma blij van. In Borne zijn heel veel bloemenzaken die je graag van advies voorzien en samen met jou het mooiste cadeau voor jouw moeder uitzoeken. Kijk eens binnen bij de nieuwe (tijdelijke) zaak van Erica Borne of stop even bij Bloemenzaak De Krey'nhook. Chantal & Angela (en hun medewerkers) helpen je graag!

  7. 4/9

    4.

    Tijd voor ijs!

    Piet Paulusma heeft gezegd dat het aanstaande zondag prachtig zomerweer is! Op Moederdag is het dus helemaal geen slecht idee om even te genieten van een lekker ijsje. In het centrum wandel je zo naar Ijssalon de Harmonie of het Ijs- en koffiehuuske. Zin om iets nieuws te proberen? The Gelato Maffia serveert sinds afgelopen week ook crimineel lekker ijs bij de nieuwste parel van Zenderen: Gelato Al Capone!

  8. 3/9

    3.

    Een verwenmoment

    Kan je moeder wel wat ontspanning gebruiken? Gun je haar poezelige voetjes? Een boost voor haar huid? Versgelakte nagels? Of gewoon even een verwenmoment? Ga dan bijvoorbeeld voor een cadeaubon van Bonic Skin of Heavenly Hands. Door al dat harde werken en opvoeden, heeft elke moeder wel behoefte aan zo'n verwenmoment.

  9. 2/9

    2.

    Autopuzzeltocht met moeders

    Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke activiteit: misschien is de autopuzzeltocht van Grandcafe de Steeg wel een leuke optie! Zet moeders in de auto en ga op toer door Twente. Starten kan vanaf 11:00 uur (elke 15 minuten vertrekt er een auto) tot 16:00 uur. De kosten zijn €12,50 per auto, waarvan €2,50 in de pot gaat. Op zondag wordt de pot geleegd en ontvangt de winnaar hiervoor een dinerbon van de Steeg! En uiteraard hebben ze aan je innerlijke ikje ook gedacht: Neem een lunch- of snackpakket mee voor onderweg.

  10. 1/9

    1.

    Moederdagpakketten RW4you

    Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor moederdag? Dan heeft Wendy van RW4you heel veel leuks voor je klaar staan. Denk aan leuke droogbloemen in vaasjes, mooie waxinehouders, woonaccessoires en mooie samengestelde pakketten. Zit vast wel iets voor jouw lieve moeder bij!

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter