Verhalen uit Borne

Column Hart van Borne - 1/10/21

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 461 x bekeken

Elke week mag ik een column schrijven voor Hart van Borne over iets wat er speelt op gebied van toerisme, marketing, gemeente Borne, vrijetijdssector of deel ik mijn gedachten en overpeinzingen: in zo'n 200 woorden praat ik je elke week even bij!

Yes, zo leuk! Vanaf deze week mag ik namens Visit Borne voor jullie schrijven. Ik ben Corine en werk sinds maart 2020 als Citymarketeer / Toerismemanager.

Mijn taak? Zorgen dat zoveel mogelijk mensen onze mooie gemeente komen bezoeken! We bedenken campagnes, zorgen dat we online én offline goed op de kaart staan en ik denk graag actief mee met leuke evenementen. Twee weken geleden hadden we ook zo’n parel: een hele succesvolle editie van de Slag om Borne. Bijna 1000 mensen gingen bloedfanatiek aan de slag met 105 vragen (en subvragen), opdrachten op verschillende locaties in het dorp en op jokerjacht. Van 18:00 tot 23:00 uur was het, mede dankzij de vrolijke uitgedoste teams, een drukte van jewelste in Borne. Het bleef na het inleveren van de strijdboeken nog lang onrustig in Borne!

De winnaars!
De winnaars!

Inmiddels zijn de winnaars bekend: The Foxycreek Brewers zijn de eerste winnaars van de Slag om Borne. Het burenteam van de Vossenbeek won daarmee 2500 euro voor hun gekozen goede doel, de Verjaardagsbox. Zo’n mooie avond moet uiteraard een vervolg krijgen, dus noteer alvast 17 september 2022 in je agenda en meld je snel aan: al 70 teams zijn volgend jaar van de partij!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Ik mag wekelijks een column schrijven voor Hart van Borne!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand juni

  Geschreven door Corine
 2. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 4. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter