Verhalen uit Borne

Wensen komen uit!

Geschreven door

Corine

Leestijd 3 minuten 716 x bekeken

Afgelopen december stond hij weer te schitteren op het Rheineplein: de Wish3! Een boom met prachtige versieringen, gemaakt door de Ster, waar ook afgelopen jaar weer wensen konden worden ingediend. Achter de schermen zijn al heel wat wensen uitgekomen! Lees je mee?

"Melissa is de liefste. Ze houdt heel erg van Alpaca's. Ik wens dat ze kan knuffelen in de tuin van haar nieuwe huis met een alpaca"

Dit schreef de 7-jarige Ella op de wenskaart voor haar zus. Haar moeder vulde aan: “Melissa heeft een moeilijk jaar gehad waarin ze een dierbare verloor en zich zorgen maakte over zieke familieleden.”

Caroline en Jeffrey van Hoeve Zandbelt in Markelo hoefden hierover niet na te denken. “Wij kunnen ervoor zorgen dat ze kan knuffelen in haar tuin met Alpaca’s.” Maar bij nader inzien vond haar vriend het een beter idee dat ze samen naar de mooie locatie van Hoeve Zandbelt zouden gaan om daar te wandelen met de lievelingsdieren van Melissa. Zo gezegd, zo gedaan. Niet wetende wat haar te wachten stond reed ze samen met haar vriend, moeder en haar zusje Ella naar Hoeve Zandbelt. Na een warm welkom met koffie wandelden ze samen met de Alpaca’s in een prachtige omgeving. “Ik word zo blij van deze dieren zegt Melissa al knuffelend met een Alpaca, “ik heb ervan genoten. Zo lief dat mijn kleine zusje deze wens heeft ingediend”.

Namens WISH3: Dank je wel HoeveZandbelt voor jullie gastvrijheid. Tip: check de website www.hoevezandbelt.nl er is daar zoveel meer om van te genieten en te doen!

Samen op pad!
Samen op pad!

Naast deze mooie wens van Ella voor Melissa, kwam er nog een wens uit!

Een lieve wens voor Mevr. Gerrits

“Ik wens dat mijn schoonmoeder samen met haar gezin kan genieten van een High Tea. Mijn schoonmoeder heeft eind 2019 haar zoon van 51 verloren. Mijn schoonvader had een spierziekte en was aan huis gekluisterd waardoor zij 24/7 mantelzorger was. Hij is onlangs ook overleden. Zij is een vrouw die altijd voor iedereen klaar staat en andere mensen verrast. Nu vond ik dat zij aan de beurt is”, vertelt Sabine Gerrits uit Borne.

En dat vond het wensencomité ook! Ze werd met een smoes opgehaald door haar zoon en schoondochter en naar lunchcafé De Ster gebracht. Daar stond een mooi gedekte tafel klaar waar haar schoondochter Sabine en haar kinderen haar verwelkomden en ook haar zoon en schoondochter aanschoven. Het gezin Gerrits genoot samen van een heerlijke High Tea en van elkaar. “Nu heb ik zelf ervaren hoe het is om verrast te worden, zo hartverwarmend mooi!” vertelt mevrouw Gerrits na afloop! Deze hart onder de riem hebben we met plezier aan haar gegeven!

Ook voor De Ster: bedankt voor jullie enthousiaste medewerking!

Lekker aan de High-tea!
Lekker aan de High-tea!

De wensboom is een initiatief van Rabobank Centraal Twente, BBO, De Ster, Visit Borne, Stichting De 3 Kearls en WISH3

Nb de foto’s zijn met toestemming geplaatst.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter