Verhalen uit Borne

Column Hart van Borne - 25/04/2022

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 47 x bekeken

Alweer een week geleden aan de Beerninksweg was het weer een prachtige vlammenzee. Met rode koontjes keek een grote menigte naar het alom bekende paasvuur. Op en top folklore in Borne!

Het blijft toch wel zo fijn, dat alles weer kan. Het kan aan mij liggen, maar het lijkt wel alsof iedereen er extra van geniet! Afgelopen weekend viel me dat ook weer op. We vierden namelijk een groot feest in de Pastorie. Als één van de gelukkige huurders in dit mooie pand, mocht ik mee helpen een waanzinnige openingsdag te organiseren. Met ’s ochtends een Open Huis waarin we zeker zo’n 300 man hebben mogen verwelkomen en ’s middags een besloten feest met evenveel mensen, kunnen we terug kijken of een fantastische dag.

Voor iedereen die het niet heeft meegekregen: de Pastorie naast de St. Stephanuskerk aan de Stationsstraat is afgelopen jaren helemaal van binnen opgeknapt en omgebouwd tot kantorenpand. Met 10 kantoren vol bruisend & energiek ondernemerschap is het altijd een drukte binnen! In dit pand vind je verschillende disciplines terug, van grafisch vormgever tot architect en van detachering tot marketeers. Burgemeester Jan Pierik, die met een druk op de rode knop de Pastorie officieel heeft geopend, zei het al: Borne kent zoveel jonge, dynamische ondernemers. Net als elke gemeente blijft er behoefte aan nieuwe aanwas. Aan nieuwe creativiteit, ideeën en bruisende energie. Zo fijn dat zoveel ondernemers hiervoor Borne blijven opzoeken en willen vestigen. Één uitdaging: we komen bijna ruimte tekort. Stof tot nadenken!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Ik mag wekelijks een column schrijven voor Hart van Borne!

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 02/05/2022

  Geschreven door Corine
 2. Leestips!

  Wat geef jij dit jaar met moederdag?

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Nieuw: E-chopper verhuur in Zenderen!

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 18/04/2022

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter