Verhalen uit Borne

Column Hart van Borne - 11/04/2022

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 46 x bekeken

Was vorige week zaterdag Borne nog het podium voor het belevingstheater, stroomde deze zondag na de traditionele Palmpasentocht heel Borne vol met duizenden bezoekers voor ‘Borne op z’n Best’

Door Oud Borne struinde men om te kijken naar meer dan 50 levende standbeelden, de één nog mooier dan de ander, terwijl in de rest van het centrum iedereen mee kon deinen op het gezang van koren, leuke bands en dansoptredens. Shoppen in de winkels, maar ook bij de kramen met aanbod van brocante, vintage en kunst kriskras door het dorp heen: afgelopen zondagmiddag was het jammer dat je niet op alle plekken tegelijk kon zijn.

Na jaren lange afwezigheid en ondanks de planning van andere grote evenementen zoals de Oldenzaalse Carnavalsoptocht was er toch geen enkele parkeerplek meer te vinden en was het soms struikelen over de grote hoeveelheid fietsen. Kortom: een geslaagde editie dus. En wat waren we er aan toe met z’n allen! Bij iedereen een grote glimlach, stralende ogen en zin in de zomer want ook de zon liet zich ein-de-lijk weer zien! Ik had er even een hard hoofd in met die afschuwelijke halve winterweek die we achter de rug hebben, maar mijn rood verbrande wangetjes op deze maandagochtend vertellen me waar iedereen al voor waarschuwde: het is altijd mooi weer tijdens Borne op z’n Best!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Ik mag wekelijks een column schrijven voor Hart van Borne!

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 27-06-2022

  Geschreven door Corine
 2. Verhalen uit Borne

  Extra ochtend 'De Conservator vertelt!'

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Juli & augustus starten de rondleidingen o.l.v. een gids door Oud Borne weer!

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 20/06/2022

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter