1. 0/8
  '

  Leestips!

  Wat geef jij dit jaar met moederdag 2023?

  Geschreven door

  Corine

  Ja lieve moeders in Borne: we helpen jullie kroost, mannen, vrouwen en familieleden even goed op weg met een aantal tips! Naast de kleurplaat, het werkje van school en de (altijd leuke!) hortensia, delen wij hier wat ideetjes. Alvast één tip voor moeders: als je wil dat dit een verrassing blijft, lees dan vooral niet verder!

 2. 8/8

  8.

  De Bornse Cadeaupas

  Maar natuurlijk: geef de enige echte Bornse Cadeaupas cadeau! Een vet leuk cadeau om te geven, want nu kan ze naar hartelust shoppen, dineren of zelfs genieten van bijvoorbeeld een manicure of massage. De Bornse Cadeaupas kan je inmiddels al op 65 locaties in onze gemeente uitgeven? Weten waar? Klik dan snel verder!

 3. 7/8

  7.

  Neem je moeder lekker mee uiteten

  Of je nou met het hele gezin gaat, of je gaat voor wat meer 1 op 1 tijd met je lieve moeder: ga lekker uiteten bij één van de restaurants in Borne, Hertme of Zenderen. Veel horecazaken hebben Moederdagspecials en leuke aanbiedingen! Wat is jouw moeders lievelingsrestaurant?

 4. 6/8

  6.

  Klussendag

  Al jarenlang wil mijn eigen moeder maar één ding voor Moederdag: klussendag! Samen met de hele familie klussen we op een dag in het jaar in en rondom het huis. Alle moeders hebben vast een onuitputtelijke lijst met zaken die wel eens aangepakt mogen worden. En zeg nou zelf: met z'n allen is het vaak nog een stuk gezelliger ook! Tenminste bij ons wel. Klussendag dus, ga je echt punten mee scoren.

 5. 5/8

  5.

  Gezinsactiviteit: Ontsnap binnen een uur!

  Hoe staat het in jullie familie eigenlijk met de zenuwen tijdens het ontsnappen uit een escaperoom? Werken jullie goed samen? Komen jullie er uit binnen een uur? Ga samen de uitdaging aan en ontsnap, volledig in piratenstijl, uit Escaperoom Borne!

 6. 4/8

  4.

  Me-time it is!

  Heeft je moeder nu behoefte aan een beetje ontspanning, koop dan voor haar wat me-time! Er zijn meer dan genoeg schoonheidssalons in gemeente Borne te vinden. Wat dacht je van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of manicure? Gun haar dit genietmoment!

 7. 3/8

  3.

  High tea, always a good idea!

  In m'n beste Engels: high tea, is also a good idea! Reserveer nog snel bij Theehuis de Karmeliet, of haal een high tea to-go! Bij Cafe de Ster hebben ze elk jaar speciale moederdagtaartjes. Liever zelf gaan bakken? Doe dan inkopen bij bijvoorbeeld Van Otten, Nollen of Limburgia of ga voor bakmixen en heerlijke thee van Tante Rie!

 8. 2/8

  2.

  Stap met het gezin op de e-chopper!

  Nieuw in Zenderen en helemaal leuk: ga samen met het gezin op pad met een e-chopper! Boek de choppers voor een uur of 2 en scheur door ons mooie landschap. Niet onbelangrijk: iedereen die op een chopper zit heeft wel een rijbewijs nodig. Ideaal dus voor de families met oudere kinderen!

 9. 1/8

  1.

  Meer tips

  Heb je nog meer tips of ideeën voor Moederdag? Laat het ons weten via info@visitborne.nl!

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Doneren aan de Mariakapel

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Borne op z'n Best

  Geschreven door Corine
 3. Bruisend Borne

  Palmpasenoptocht Borne 2024

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter