Doe-tips

Nieuw in Borne: een Escaperoom!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 992 x bekeken

Dit is precies wat Borne nog nodig had: een Escaperoom! Koen & Jelmer, initiatiefnemers van Boris Game Experiences komen op een leuke locatie (Kidscity!) met een escaperoom. En wat voor één! Lees er meer over in dit artikel.

Al jarenlang doen we gemiddeld 1 keer per jaar een escaperoom. We vonden ons daarmee tot een half jaar terug al best gevorderd. Maar dat bleek niet helemaal waar: er blijken gezelschappen zijn die minstens elke 2 weken een escaperoom bezoeken! Goed, wie is we? De personen op de bovenstaande foto + Koen & Jelmer. Alleen Koen & Jelmer staan er deze keer niet bij op, want zij zijn de nieuwe trotse eigenaren van Escaperoom Borne! Combineer een enthousiasteling én een professor in creativiteit en je hebt een gouden duo! Samen zijn ze achter de schermen een jaar druk geweest. Van het bedenken tot het verhaal, tot het ontwikkelen van hersenkrakers. Van inrichten tot het maken van handgemaakte puzzels: je kan zien dat over elk detail is nagedacht.

Maart 2021
Maart 2021

En uiteraard mochten wij, als zogenaamde 'gevorderden' maar bovenal vrienden vanaf kleins af aan, de escaperoom testen. En ondanks dat we het afgelopen jaar wel eens puzzeltjes hebben mogen testen, waren we verrast, onder de indruk én moesten we onze hersens goed laten kraken. Pas na anderhalf uur kwamen we eruit. Na afloop hebben we, onder het genot van een koud pilsje, uiteraard alles doorgenomen. Met een hele bak aan feedback en complimenten konden Koen & Jelmer verder met de finetuning. Ze ontvingen nog meer testgroepen.. en nu is het af! Vanavond vieren we de officiële opening en de escaperoom kan vanaf nu ook worden gereserveerd. Overdag is Kidscity dus in handen van de kinderen, 's avonds verandert het in een speelplaats voor volwassenen.

Escaperoom geboekt, en dan...

Nadat je in de gezellige scheepsbar van Kidscity en de Borrelboot zal worden ontvangen, luister je naar het verhaal over Bloedbaard en zullen op gegeven moment de deuren sluiten. Weet jij binnen een uur te ontsnappen? Ontdek jij het wankele verbond tussen verraderlijke piraten en een enorme schat?

Boek je escaperoom via escaperoomborne.nl en zet de snelste tijd neer! Ik daag jullie uit!

De tweede testgroep!
De tweede testgroep!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 3. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Doneren aan de Mariakapel

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter