Verhalen uit Borne

Column Hart van Borne - 20/06/2022

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 126 x bekeken

Inmiddels mag ik al meer dan 2 jaar werken in de functie als toerismemanager, citymarketeer, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te brengen!

Vroeger ging je op vakantie en bracht je een bezoek aan de welbekende VVV-kantoren, maar tegenwoordig ligt de informatie- en inspiratiebehoefte al ver voor dit moment. Want hoe zorg je nou dat mensen deze kant op komen? Hoe maak je Borne bekend én bemind? Hoe breng je het verhaal van Borne over in zo’n verhaal dat elke inwoner zich er in herkent en dat elke potentiële bezoeker bedenkt: hier moet ik heen? Een leuke uitdaging die ik in mijn hoofd ook wel eens vertaal naar een lekkere soep.

We gooien een pan vol met ingrediënten en maken er een overheerlijke soep van. Zo’n één waarvoor iedereen in de rij staat en hem graag wil proeven. En terwijl mensen de smaak te pakken krijgen, wij alweer een stapje aan het vooruitlopen zijn en het recept finetunen. Want die smaak? Die verandert in deze maatschappij snel. En terwijl ik me concentreer op de inhoud van de soep en hoe we deze moeten verkopen, is het belangrijk dat we de juiste pan hebben. Een goede basis. En met die basis, een visie op vrijetijdseconomie, is gemeente Borne nu aan de slag gegaan. Wij zouden jullie input en kijk op recreatie & toerisme in Borne heel goed kunnen gebruiken. Invullen kost ongeveer 10 minuten (https://chkmkt.com/vrijetijdseconomieBorne) en je maakt kans op een Bornse Cadeaupas t.w.v. 100 euro. Ga ik weer even verder met in de soep roeren!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Wat te doen met nationale broer(s)- en zus(sen)dag!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Fietsroutes in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Colum Hart van Borne - 26/09/2022

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Ontrafeld Bewijs

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter