Colum Hart van Borne - 13/06/2022

Leestijd 1 minuten 371 x bekeken

Afgelopen weekend was Speciaal, met hoofdletter S. Na maandenlange voorbereidingen werd uiteindelijk afgelopen vrijdag door middel van het olympisch vuur in het FBK-stadion het startsein gegeven voor de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022.

Maar niet voordat onze eigen ambassadeur en adviseur Maartje Ellenkamp de eed had afgelegd met niemand minder dan Kjeld Nuis. Een heus kippenvelmoment! Als kers op de taart haalde Maartje ook nog een dikke gouden plak op het onderdeel racerunnen.

Veel publiek!
Veel publiek!

Verder was het natuurlijk ook nog Special Sunday en stonden er meer dan 30 bijzondere bolides in het dorp. Voor, na of tijdens het shoppen was het genieten geblazen op het Rheineplein tijdens het Speciaalbier- en Wijnfestival! Met een gave line-up van bierbrouwers uit de buurt (waaronder 3 Bornse merken!) en vele proefglaasjes verder, bleef het nog lang gezellig in het centrum. Een bruisend dorp, waar het knettert van noaberschap. Daarom staan we via deze weg ook nog speciaal even stil bij Wim Geul. Afgelopen weekend bereikte ons het bericht dat hij op 74-jarige leeftijd is overleden. Bijzonder verdrietig dat een man die zo met hart en ziel al z’n kennis, inspiratie en enthousiasme betrokken was bij Borne in vele facetten, niet meer onder ons is. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte.

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter