Winkelen

Nieuwe service bij Flink Schoenreparatie!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 299 x bekeken

Harold en z'n vrouw zijn al jarenlang een top team in hun zaak Flink in Borne. Naast dat ze heel Borne en omgeving voorzien van sleutels, mogen we Harold ook Meester Schoenhersteller noemen. Inmiddels heeft hij z'n diensten weer flink uitgebreid! Lees snel verder.

Met zoveel expertise en vakkennis van sleutels en sloten is de nieuwste stap van Harold Slaghuis geen gekke keus. Samen met z'n nieuwe compagnon uit Vriezenveen Arnoud Vogelzang zit hij tegenwoordig in de 'buitendienst'. Hij kwam met Arnoud, die vorig jaar naast zijn schoenmakerij ook Brehm Sleutels & Sloten erbij heeft overgenomen, aan de praat en samen besloten ze een extra service naast de winkel te gaan leveren. Samen willen ze huizen voorzien van veiligheidssloten, om zo alles huizen beter te beveiligen. Naast het leveren van de complexe veiligheidssloten, komen ze deze dus nu ook aan huis installeren en eventuele problemen oplossen. Daarnaast zijn ze in te schakelen bij spoedjes: denk bijvoorbeeld aan een geval waarbij je jezelf hebt buitengesloten of als je snel nieuwe sloten nodig hebt i.v.m inbraak.

Sleutelspecialist
Sleutelspecialist

Krachten bundelen

Als de klik zo goed is en je altijd samen moet lachen, dan is het leuker en beter om samen de krachten te bundelen. Zodoende kunnen ze door hun samenwerking een groot werkgebied bedienen: van Vriezenveen tot en met Enschede! En als je belt hoef je niet bang te zijn voor een louche slotenmaker, want dat is toch wel een beetje het imago wat er aankleeft, maar krijg je gewoon twee bekenden uit Twente over de vloer. Gewoon zoals ze zijn, in een werkkloffie. Mèt een dosis advies en voor ieder wat wils: van goedkope tot luxe veiligheidscilinders van €300,-. Een betrouwbare partner dus, want je kan altijd terug keren naar hun winkels die al jarenlang bestaan. Harold & Arnoud geloven dus helemaal in hun nieuwe service en de opdrachten die ze hebben mogen uitvoeren maken alle verwachtingen waar: ze komen én op hele leuke plekken én kunnen met hun vakkennis een heleboel mensen helpen waar anderen zijn gestrand. "En daar doen we het voor!"

Dus naast schoenmaker, meester schoenhersteller, sleutelspecialist, vertrouwd gezicht van Flink in Borne, kan je Harold én Arnoud van Vogel-Huis Slotenmakers straks tegenkomen tijdens hun buitendienst. Ontdek nog meer over Harold via Flink Borne!

The key to succes!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Wat te doen met nationale broer(s)- en zus(sen)dag!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Fietsroutes in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Colum Hart van Borne - 26/09/2022

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Ontrafeld Bewijs

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter