1. 0/4
  '

  Doe-tips

  Terras Top 100 2024: Dit zijn de 4 beste terrassen in Twente

  Jaarlijks gaan de Mystery guests op pad om een Terras Top 100 ranking te maken, deze komt onafhankelijk en door een deskundige jury tot stand. In Twente staan er maar liefst vier terrassen in de Top 100. Benieuwd? Bekijk ze hieronder en plof zelf neer op het terras!

 2. 4/4

  4.

  Hertmes Ambacht

  Nummer 22 van de terras top 100. Net als vorig jaar hebben zij de publieksprijs gewonnen! Hier gaat het om ontspannen genieten. Koken is een ambacht. Van verse ingrediënten een gerecht maken dat heerlijk smaakt, dat heeft vakmanschap nodig. En daar staat Hertme’s Ambacht voor! Dineren hier is écht een gevoel van thuiskomen! Vanaf het moment van ontvangst tot het afscheid: de hele avond moet kloppen.

 3. 3/4

  3.

  Twentse Bierbrouwerij en Proeflokaal

  De Twentse Bierbrouwerij ligt in een groene omgeving aan de rand van Hengelo. Het terras is voorzien van verschillende soorten hoge en lage tafels, loungebanken en tuintafels naast de speeltuin. Proef op plek 70 van de lijst hier de zelfgemaakte biertjes en nog vele meer.

 4. 2/4

  2.

  Gasterij De Smid

  Gelegen in het hart van Lattrop biedt het terras van Gasterij De Smid een uitnodigende omgeving die zowel locals als toeristen aanspreekt. De charmante setting met comfortabele stoelen en goed verzorgde tafels draagt bij aan een ontspannen sfeer. Gasten kunnen op plek 77 van de lijst genieten van een gevarieerd aanbod aan gerechten, met nadruk op lokale smaken en seizoensgebonden ingrediënten.

 5. 1/4

  1.

  Bistro de Oale Sté

  Nummer 79 op de ranglijst van Terras Top 100. Bistro de Oale Ste staat bekend van een mooie mengeling van Twentse nuchterheid en servicegerichtheid. Prachtig gelegen aan het Nationale Park Sallandse Heuvelrug. Je kunt er terecht voor een heerlijke appelpunt, lunch, borrel of diner. Ook aan de kinderen is gedacht, de Oale Sté beschikt over een mooie binnen- en buitenspeeltuin. Extra's voor de gasten: zonnebrillen, zonnebrand en powerbanks worden aangeboden als gasten die zijn vergeten.

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 8 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Speciale expositie Bornse Kunstenaars in Koetshuis

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  De 12 leukste evenementen in Borne in de maand juli

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Het Kop Event 2024 op 6 juli

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter