Verhalen uit Borne

Column Hart van Borne - 29-08-2022

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 51 x bekeken

BORNE - Het zit erop: de Melbuul’ndagen 2022! We hebben drie jaar toegewerkt naar misschien wel de drukste editie ooit. Het Dorsetplein stond alle dagen vol met lachende, dansende en proostende Bornenaren.

Alle losse onderdelen maakt het soms lastig om te kiezen: een Melbuul’n circus voor de allerjongsten, een FIFA & Fortnite toernooi voor de jeugd, F1 racing simulatoren, dansmatten, graffitiworkshop, brandweerdemonstratie, een te gekke brassband, grappig straattheater, winkels met leuke acties, gezellige braderiekraampjes, een stormbaan, kofferbakverkoop, Borne Culinair, een heel gaaf podium, oldtimers (de dorskast gezien?), trikes, de Run Bike Run... ik kan nog wel even doorgaan maar ik krijg maar zo’n 200 woorden per column.

Dorskast
Dorskast

Samenvattend: wat was het genieten! Voor jong én oud. Ook echt vet om dit eens van de achterkant mee te maken en om dit samen met een grote groep vrijwilligers op te pakken. Ook dank aan alle sponsoren, BOA’S , EHBO, gemeente, Stichting Horeca Borne, maar met name dank aan alle duizenden bezoekers. Op naar de volgende!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Ik mag wekelijks een column schrijven voor Hart van Borne!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Wat te doen met nationale broer(s)- en zus(sen)dag!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Fietsroutes in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Colum Hart van Borne - 26/09/2022

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Ontrafeld Bewijs

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter