Doe-tips

Sinterklaas komt op 12 november in Borne!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 271 x bekeken

Er komt natuurlijk weer een feestelijke intocht door het dorpscentrum van Borne! Compleet met pieten, een warm welkom van burgemeester Jan Pierik en allerlei spelactiviteiten in het centrum.

Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas in Borne aan. Om precies 14.00 uur wordt hij, samen met al zijn Spaanse Pieten, verwacht op het Rheineplein, waar burgemeester Jan Pierik hem welkom zal heten. Daar zal het gezelschap dan een kijkje nemen bij allerlei spelactiviteiten voor de kinderen die vanaf 12.00 uur al op het plein zullen plaatsvinden.

Daarna volgt de intocht door het centrum van Borne, voorafgegaan door de Bornse Harmonie. De route van de tocht is Rheineplein, Bolkshoek, Nieuw Kerkstraat, Grotestraat en Dorsetplein. Bij de St. Stephanuskerk zal de Sint uit zijn auto stappen om van daaruit wandelend de route door de Grotestraat te volgen naar het eindpunt: het Dorsetplein.

Op datzelfde Dorsetplein verzorgt presentator Matthijs Jansen dan vanaf 14.00 uur een vrolijk programma, waarbij hij zo af en toe een blik zal werpen op het grote videoscherm waarop de livebeelden van de intocht te zien zullen zijn. Deze beelden worden overigens ook rechtstreeks door BorneBoeit uitgezonden en zijn dus voor de thuisblijvers in de huiskamer te volgen. Als Sinterklaas en de burgemeester eenmaal het Dorsetplein hebben bereikt zal Danceworkx hier enkele dansoptredens verzorgen, waarna zowel Sinterklaas als de burgemeester een woordje zullen spreken.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand juni

  Geschreven door Corine
 2. Bruto Borns Geluk

  Allereerste aflevering van Bruto Borns Geluk - dé Podcast!

  Geschreven door Corine
 3. Leestips!

  Wat geef jij dit jaar met moederdag 2023?

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter