Bruisend Borne

Borne, wat een leven. (PROMOVIDEO!)

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 75 x bekeken

Uit liefde voor Borne. Voor inwoners, bezoekers en ondernemers. Trots op onze mooie gemeente. Bekijk de promotievideo!

Bekijk video

Borne. Wat een leven! Dorp of stad, dat is om het even. Is het een toekomst die je kwam bouwen? Of houd je vast aan het verleden. Kom je voor werk, of voor liefde? Voor meer of juist voor minder? Of was het gewoon alweer veel te lang geleden?

Het zijn de winkels en de pleinen. De nootjes en de wijnen. De huizen, de straten en de wijken. De tijd nemen, om even alles rustig te bekijken.

Of gaat je hart er sneller van kloppen? Energie die niemand weet te stoppen. Het zijn de noabers, die met de handen uit de mouwen. Een wereld van onbegrensde mogelijkheden En een plan, dat jij niet langer kan verkroppen.

Het is de zoveelste keer dat je voorbij kwam gereden. Of stond je stil? ...... Bij de natuur, of de historie? Het landschap in volle glorie. Proef je de smaak en voel je de passie? Zie je de ondernemers, vurig van ambitie?

Het is de sfeer die je gaat beleven. Komt tot stilstand én in beweging. Het is niet daar, maar hier. Niet dan, maar nu. Kom het leven.


Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Percussion Live - wat een voorstelling!

  Geschreven door Corine
 2. Eten & Drinken

  Lunchen in Borne

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Colum Hart van Borne - 14/11/2022

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Tips voor deze decembermaand in Borne!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter