Verhalen uit Borne

Typisch Borne, dé podcast!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 493 x bekeken

Waar een workshop Podcast maken van Bart Eshuis wel niet toe kan leiden! Samen met Noor & Astrid maakten wij onze eigen eerste échte podcast. Thema? Borne natuurlijk! In 25 minuten hoor je o.a. interviews, snelle stellingen en een top 5 meest herkenbare plekken in Borne.

Ik ben in mijn werk altijd op jacht. Op jacht naar hoe we mensen nog enthousiaster kunnen maken over Borne. Of je nou inwoner bent van het leukste dorp van Overijssel en ik je Borne-trots nog verder ga aanwakkeren of om je enthousiast te maken om Borne eens te bezoeken. En toen was daar ineens de Podcast workshop van Bart Eshuis (ook wel bekend van Podcast in de Klas, waarmee hij is genomineerd voor de Startersprijs Twente!). Ik kon natuurlijk niet anders dan mezelf inschrijven. Helemaal omdat we over niet al te lange tijd gaan starten met de ontwikkelingen van de podwalk door Borne. Voor wie daar niet bekend mee is: dat is een soort van audiotour 2.0. Goed, even terug naar de workshop. Ik heb er vreselijk van genoten en samen met mijn groepje (Noor & Astrid) hebben we een podcast gemaakt en verrassend genoeg ging deze over Borne!

Het begint allemaal bij de juiste voorbereiding, goede vragen kunnen stellen, stellingen bedenken, leuke items (bijvoorbeeld de top 5 meest herkenbare plekken uit Borne) toevoegen en dan starten. Stukje techniek, uitleg over de apparatuur. Ik ben helemaal klaar gestoomd! Ik heb meteen gevraagd aan Noor & Astrid of ik de opzet van onze eigen bedachte ‘Typisch Borne, dé podcast’ echt mag gaan uitbrengen, want het was hartstikke leuk.

Het is nog maar een voorproefje. Een test. Een pilotaflevering. Maar deze podcast gaat er volgend jaar echt komen! Beluister hem hier

Podcast in de Klas | Kulturhus Borne | Met dank aan Bart, Noor & Astrid

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 3. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Doneren aan de Mariakapel

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter