1. 0/9
    '

    Eten & Drinken

    Lunchen in Borne

    Geschreven door

    Corine

    Shoppen, wandelen, fietsen, op de e-chopper: al deze bezigheden maken je hongerig! Schuif daarom tussen de middag aan voor een heerlijke lunch bij één van de lunchzaken of neem een vers broodje mee op de hand. Bij deze delen we 10 lekkere lunchtips in gemeente Borne!

  2. 9/9

    9.

    Sterwaardig lunchen

    Het kleurrijkste lunchcafé van Borne: De Ster! In dit lunchcafé, gecombineerd met cadeauwinkel & atelier, zorgen 25 toppers met een beperking dat iedereen hier kan genieten van de lekkerste taartjes, high-tea, lunch en koffietjes. Elke maand hebben ze een nieuwe topper voor 'Broodje van de Maand'. Wie komt er ook sterwaardig lunchen?

  3. 8/9

    8.

    Versgemaakt

    Je moet niet gek opkijken als de rij bij de Zuivelhoeve bijna buiten al begint tijdens de lunchpauze. De broodjes die Henk en z'n team hier elke dag maken, vliegen over de toonbank. Kies bijvoorbeeld voor een broodje carpaccio of voor een broodje Oude Kaas, maar ook de verwarmde stokbroodjes zijn een hit. Eet ze lekker thuis op, of neem plaats op één van de vele bankjes in Borne en geniet daar van al je lekkers.

  4. 7/9

    7.

    Stop bij de Smaak Halte

    Als je op de Grotestraat loopt zie je het bord al staan: de Smaak Halte! Geen busstation, maar wel de perfecte plek om te stoppen voor vers belegde broodjes. De broodjes worden supervers bereid, van eigen gebakken brood tot en met de fijnste garneringen! Het liefst werken ze met lekkere Twentse streekproducten. Ga je voor een broodje Hedeveld of kies je voor de mix-je-lunch-box en proef je zo meerdere lunchtoppers?

  5. 6/9

    6.

    Hotel Restaurant Jachtlust

    Ben je lekker aan het fietsen door Hertme? Of heb je zin om te lunchen in een landelijke omgeving om even helemaal op te laden? Wandel dan binnen bij Hotel Restaurant Jachtlust en neem plaats in hun serre-restaurant of op het zonovergoten restaurant. Uitsmijter, omelet, soepen, salades: ze hebben lekker veel keus.

  6. 5/9

    5.

    De beste koffie & verse broodjes

    De geur van verse koffie komt je al snel tegemoet bij de Koffiekaravaan. En wat smaakt er nou lekkerder bij een kop koffie dan een versbelegd broodje? Van een eenvoudig wit bolletje kaas tot een stokbroodje beenham: het wordt hier vers voor je bereid. Ook ideaal als je net de trein in moet stappen (of als je er net uitkomt en richting het dorp wandelt!).

  7. 4/9

    4.

    Grand Café de Steeg

    Ben je lekker aan het shoppen in het centrum van Borne en heb je trek gekregen? Ga dan lunchen bij het Steegje. Al jarenlang maken ze hier de lekkerste lunchgerechten en dat merk je, want het zit binnen altijd vol. Kom gezellig binnen in dit oudbruine café en geniet van klassiekers zoals de lunchbol met carpaccio, boerenomelet of strijk neer op het terras voor een grote ijscoupe!

  8. 3/9

    3.

    Lunchcafé van Otten

    Het is een bakkerij, ijssalon, pattisier en lunchcafé in één: Bakkerij van Otten! Één ding weet je dan wel zeker.. het brood is gigavers en als toetje bij de lunch heb je keuze uit de lekkerste gebakjes. Neem plaats in de prachtige zaak of plof neer op het terras en kijk lekker uit over het Rheineplein!

  9. 2/9

    2.

    ROAST it

    De keuze is gigantisch bij ROAST it! Mocht je in de middag zin hebben in een lekkere burger, portie spareribs, flammkuchen of broodjes, dan zit je hier helemaal goed. Vergeet ook niet een blik te werpen op de lunch-nagerechten. Wie heeft er nou geen zin in chocozoenen na zo'n lekkere lunch?

  10. 1/9

    1.

    Theehuis de Karmeliet

    In een landelijke omgeving, midden tussen het groen, is Theehuis de Karmeliet niet alleen een plek voor heel veel thee en gebakjes en taartjes en high tea en bittergarnituur (en zo kunnen we nog wel even doorgaan), maar tussen 11:30 en 16:00 uur geniet je hier ook van een heerlijke lunch. Kinderen kunnen trouwens buiten lekker spelen en loop na de lunch ook nog even door de Kloostergaarde heen. Een prachtige tuin!

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Borne

  1. Verhalen uit Borne

    Doneren aan de Mariakapel

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Borne op z'n Best

    Geschreven door Corine
  3. Bruisend Borne

    Palmpasenoptocht Borne 2024

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter