Verhalen uit Borne

Vervulde wens Wensboom Borne

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 97 x bekeken

Gerda verrast haar vriendin Linda. “Ze is een heel lief mens. Ik wens dat zij een mooi bloemboeket ontvangt. Zij is mijn vriendin die mij uit de put heeft gehaald. Ik zag mijn leven toen niet meer zitten” schreef Gerda Freriksen op de wenskaart voor haar vriendin Linda Lansink uit Borne.

Zo’n mooie wens vervult het wenscomité graag. Naast de mooie bos bloemen aangeboden door Erica Bloemen en Interieur, stond er ook high tea klaar met allemaal lekkernijen gemaakt en aangeboden door de toppers van De Ster. Een goed gevulde etagère en een bord met de tekst: “Speciaal voor jou Linda Lansink.” Gerda las ook een prachtige tekst voor waarbij ze Linda bedankte voor haar steun en vriendschap! “Ik ben zo blij met haar zegt Linda geëmotioneerd, “we lachen wat af samen”. Niet alleen Linda maar haar hele gezin omarmt Gerda. “Het voelt ook als familie” zegt Gerda stralend.

Wensboom Borne

Onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Borne de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, BBO, Visit Borne, en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld uit de wensboom die in december Borne siert.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Museum Bussemakerhuis presenteert B.L.A.U.W.

  Geschreven door Corine
 2. De favorieten van....

  De favorieten van Liesbeth!

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  'Canvassing the Making' - Lezing bij Museum Bussemakerhuis

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Deelnemers theater speurtocht lyrisch: een échte aanrader!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter