All over by Josje

Wees van harte welkom bij de kleurrijkste vrouw van Borne: Josje! In haar winkel aan de Grotestraat in Borne vindt je fournituren en haar eigen maatkleding-atelier.

All over by Josje zegt het al: alle maatkleding wordt hier gemaakt door Josje zelf. En dat is uniek want in de wijde omtrek is geen maatkleding-atelier te vinden en ook de fourniturenwinkels zijn schaars! Sinds november 2018 is ze te vinden in het centrum van Borne, maar haar atelier bestaat al sinds 2009.

Kleur, kleur en nog meer kleur!

Haar motto? ‘De wereld kleuren!’. Dat is wat ze Josje haar hele leven met kleding wil bereiken. Deze veelzijdige, creatieve couturier leeft haar grootste passie door kostuums en maatkleding te ontwerpen die mogen afwijken van de standaard. Ze werkt daarom naast particulieren, ook heel graag samen met carnavalsverenigingen en theatergezelschappen. Ooit eens bij de carnavalsoptocht van Borne gekeken? Hele dikke kans dat er een loopgroep in de creaties van Josje liep! In haar ontwerpen houdt ze rekening met draagbaarheid, en lichaamsvorm, waardoor ieder z’n kostuum de perfecte pasvorm heeft! Stuk voor stuk dus op maat gemaakt. In haar ontwerpen die uniek en met oog voor detail te noemen zijn, zoekt Josje voortdurend naar een spannend en boeiend samenspel.

Assortiment

Ook voor advies op gebied van fournituren, haakgaren en borduurgaren kan je bij All over by Josje terecht. Sowieso leuk om even binnen te stappen: dit knusse winkeltje is kleurrijk en daar wordt je meteen vrolijk van. Daar is Josje trouwens ook gek op: zonnige & zingende klanten!

Onder het motto van Pipi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ is niks te gek voor deze passievolle ondernemer. Ze is een actief bestuurslid van de BBO (Bundeling Bornse Ondernemers) en voorzitter van de werkgroep Detail, richtte in 2020 Stichting Noaberschap op voor ondernemers die door de coronacrisis in moeilijkheden kwamen te zitten.

Een vrouw met een gouden hart, of misschien zelfs wel een hart met intens veel vrolijke kleurtjes. Ontdek het bij Made by Josje!

Of bekijk de website madebyjosje.wixsite.com/mijnsite-1

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 16:00
zondag gesloten

Buiten openingstijden is bezoek op afspraak mogelijk.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter