Als Nieuw Kinderkleding

Als moeder van twee jonge kinderen en de passie om haar kinderen gaaf te kleden, ontdekt Janneke dat tweedehands kinderkleding vaak nog als nieuw is. Met het ondernemen in het bloed kon daarom een winkel niet uitblijven: wees van harte welkom bij Als Nieuw Kinderkleding!

Geboren vanuit haar liefde voor tweedehandskinderkleding, heeft Janneke aan de Grotestraat een frisse & leuke winkel geopend. Pas gestart in september 2020, maar inmiddels weten al veel mensen de winkel te vinden! Als je binnenloopt moet je soms wel twee keer kijken: de kinderkleding is soms niet van nieuw te onderscheiden. Er hangen zelfs exemplaren tussen met het nieuwkaartje er nog aan. Voor je het weet zijn ze er immers uitgegroeid! Naast het ruime aanbod (Janneke verkoopt kleding van maat 50 tot en met 176, voor jongens & meisjes), is het ook mogelijk je eigen gedragen kinderkleding in te leveren. Mits het voldoet aan de gestelde eisen, ontvang je meteen geld. Je hoeft dus niet te wachten totdat iets verkocht is! Ideaal.

Met hulp van haar moeder en wat lieve mensen uit haar omgeving, staat ze elke vrijdag voor je klaar en heeft ze haar winkel geopend. Op andere dagen shop je gewoon in haar webshop!

Een frisse & schone winkel, niet rommelig, met een mooi aanbod van eigentijdse, hippe kleding van goede merken: wees van harte welkom bij Als Nieuw Kinderkleding.

Of bekijk de website www.alsnieuwkinderkleding.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag gesloten
vrijdag 10:00 - 20:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter