Bornse Harmonie in concert: 'The Story of Hope'

De Bornse Harmonie geeft zaterdag 2 juli een concert met de titel 'The Story of Hope'. Onder leiding van hun nieuwe dirigent Michelle Wassing neemt het orkest u mee in een avond vol prachtige muziekstukken zoals Peer Gynt Suite, Cry of the Falcon en Les Clefs the Fort Boyard!

Nadat de Bornse Harmonie door corona noodgedwongen 2 jaar geen grote concerten meer kon geven, is het nu dan écht weer tijd voor een zomerconcert! Het zomerconcert heeft dit jaar het thema: "The Story of Hope" en zal plaa ts vinden in het Kulturhus. Aangezien we uit een zware tijd komen van quarantaines, isolaties, 1,5 meter afstand, weinig repeteren en geen concerten hebben we goede hoop voor de toekomst! Als muziekvereniging willen we ons gezicht weer als vanouds laten zien in Borne en omstreken en eenieders hart vullen met muziek, op straat of in de zaal!

Aangezien er een hoop nare dingen in de wereld gebeuren op dit moment zullen wij tijdens deze avond hier ook uiteraard een aantal stukken aan wijden. We zijn als muziekvereniging wekelijks hard aan het repeteren om een prachtig concert klaar te zetten!

Koop nu je kaarten via dit formulier voor maar €8,50. Hierbij ontvangt u ook een consumptie voor in de pauze of bij de borrel naderhand. Het concert begint om 20:00 uur met een inloop vanaf 19:30.

Tot 2 juli!

Of bekijk de website www.bornseharmonie.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 8,50 Entreeprijs

Inclusief consumptie

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter