Christmas Sing-a-long

Doe je kerstoutfit aan, glühweintje aan en zingen maar tijdens de 'Christmas Sing-a-long' van koor Inpajoko en vele anderen op 23 december!

Een gezellige avond met een hapje en een drankje met je favoriete kerst nummers. Eigenlijk net als thuis. Nadat je bent uitgegeten met je familie of vrienden bij de open haard gaat zitten en met the X-mas station op de achtergrond nog gezellig na kunt genieten. Of rond de piano lekker ouderwets gezellig kerst liedjes met elkaar gaat zingen. Klinkt toch heerlijk?! Daarom organiseert Inpajoko een ‘Christmas Sing-a–long’ op 23 december.

Zoals je inmiddels gewend bent, doet Inpajoko dit niet alleen. Samen met andere koren, bands, trio’s, duo’s en solisten wordt er een super gezellige avond van gemaakt. Aanwezig deze avond zijn Inpajoko, Double6, Everthree, Reborne, Leonie Pol, Jasper van der Kolk en Bertus van ‘t Foort en de Bornse Midwinterhoornblazers. Als dat geen recept is voor een groot succes dan weten wij het ook niet meer! 

Kaarten zijn €12,50. Bij deze prijs is de toegang en een welkomstdrankje inbegrepen. Overige consumpties zijn die avond met munten verkrijgbaar. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom. We beginnen om 20.00 uur.

Koop tickets!

Of bekijk de website www.kulturhusborne.nl/programmadetails/christmas-sing-a-long/

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter