Bok, rock & stok

Hét evenement waar je bij wilt zijn!  Deze 24e van september val je met de neus in de boter. De prijsuitreiking van de Slag om Borne vindt plaats tijdens het grootste Muziekcafé dat we ooit hebben georganiseerd. Proef meteen het nieuwe biertje van Karelsk, want het is ook de releaseparty!

Prijsuitreiking Slag om Borne, Muziekcafé en Bier Release Party

Vanaf 19.30 uur ben je welkom en vanaf 20.00 uur vermaakt Rockband Backroad, afkomstig uit ons eigen Twente, je met de beste covers van klassiekers uit het rockgenre. Tijdens de eerste pauze (rond 20.45 uur) worden de winnaars van de Slag om Borne bekend gemaakt.

En weet je wat misschien nog wel het mooiste is van dit evenement? Het is gratis! We verwachten een grote menigte dus zorg dat je er snel bij bent en een kaartje ‘koopt’. Dan ben jij verzekerd van een plekje op de eerste rij (oké, misschien moet je wel achteraan staan als je laat komt, maar hé dan ben je er wel bij). Grijp je net mis en zijn de kaartjes uitverkocht? Dan moet je ongelofelijk je best doen bij de Slag om Borne. Winnaars worden persoonlijk uitgenodigd. Als dat nou geen motivatie is om goed je best te doen, dan weten wij het ook niet meer.

Backroad

Op drum Anton Helle, bas Sandra Boots, gitaar Johan Coes, gitaar en zang Frank Kollenhof, zang Emma Schapelhouman en Carmen Assink. De eerstvolgende ‘normale’ editie van het Muziekcafé is 22 oktober.

Zwaar 't Bokje

Het nieuwste biertje van Karelsk. In plaats van een Vrijdag Verlossing, verlossen we ons voor één keer van onze zorgen op de zaterdagavond. Kom het nieuwste biertje proeven van onze eigen Bornse bierbrouwers van Karelsk.

Met trots presenteren ze hun nieuwe rauwdouwer. Een belhamel en een nieuwe verslaving in één. Iets waar je niet meteen mee kan stoppen, maar waarvan je de volgende ochtend na teveel exemplaren zeker weet: 'Zwaar 't Bokje'. Karelsk Zwaar 't Bokje is een dubbelbok recept afkomstig uit 'n 17 eeuws klooster. Gedurende vastentijd brouwen monniken deze nattigheid om "voldoende" voedingsstoffen binnen te krijgen. Dankzij de wetenschap weet de hedendaagse monnik dat géén voedsel & 'n karrenvracht aan bier 'n zware ochtend gaat betekenen. Niet zeur'n. Dat is morgen pas.  

Of bekijk de website www.kulturhusborne.nl/programmadetails/bok-rock-stok/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Schaf wel voor 0 euro een ticket aan om er zeker van te zijn dat je binnenkomt. Er is maar beperkt plek. Nummers 1, 2 en 3 worden sowieso uitgenodigd.

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter