Lifestyle Event (koopzondag Borne)

Eind september is het eindelijk weer tijd voor het lifestyle event! Op deze zondag eind september showen de winkels uit Borne al hun moois op de catwalk en is er op deze extra aangeklede koopzondag vanalles te doen.

Met een mega lange catwalk door het centrum (400 meter blauwe loper!) en leuke shows doe je deze zondagmiddag lekker veel inspiratie op. Of het nou voor je nieuwe garderobe is, voor mooie spullen in huis of tuin: je kijkt je ogen uit. Met gezellig straattheater, een kidsplein(op het Rheineplein, met springkussens) en een DJ belooft het een gezellige middag te worden in het bruisende centrum van Borne. Een leuke aankoop gedaan? Je ontvangt bij besteding van 50 euro een coupon voor een lekker kopje koffie (van de Koffiekaravaan, af te halen bij pleintje bij HEMA) of een lekker ijsje.

Starttijden shows: 13:00, 14:00 en 15:00 uur! Tijdens deze tijden starten de winkels vanuit hun eigen winkel en stappen de loper op. De route is Grotestraat - Nieuwe Kerkstraat - Nijstad - Plein bij Hema - Dorsetplein.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Deelnameprijs

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter